Skip to content

”Onkos täällä kestävän joulun viettäjiä?”

Remeon joulupukki on jo liikenteessä. Vihreään asuun pukeutunut pukki haluaa vinkata vastuullisesta jouluun valmistautumisesta ja sen vietosta. Tehdään joulusta yhdessä kestävä ja lämmin juhla.

Me Remeolla uskomme joulupukkiin ja joulun taikaan. Jouluna on myös hyvä hetki ajatella uudestaan. Haluamme auttaa vastuullisen joulun viettoon kierrättämällä kaiken mahdollisen jätteen takaisin hyötykäyttöön. Annetaan toisillemme upea lahja ja tehdään yhdessä eilisen roskista huomisen raaka-aineita.

Joulu – ei mikään yhden illan juttu vaan kestävä juhla!

Kerro meille oma kestävän joulun vinkkisi ja voita

Mistä syntyy sinun kestävä joulusi? Kerro meille oma vinkkisi ja osallistu kilpailuumme täyttämällä sivun lopussa oleva lomake. Voit voittaa mieltä lämmittävän aineettoman lahjan. Paljastamme aineettoman palkinnon jouluaattona!

Tutustu kilpailun sääntöihin.

Avaa kalenterin luukku ja valmistaudu kestävään jouluun

Haluamme auttaa sinua kestävään jouluun valmistautumisessa ja sen viettämisessä. Joulukalenterimme avulla pääset kurkistamaan 24 kertaa, miten se tehdään. Tarjoamme sinulle jouluaattoon asti joka päivä kestävään jouluun liittyvän yllätyksen.

Tartu Turussa tarjoukseen

Turussa vihreä pukkimme tarjoilee kestävää joulun ajan lisäpalvelua. Kun jäteastiat täyttyvät, voit tilata nopean ja joustavan extra-tyhjennyksen. Soita numeroon 010 540 150 ja kysy lisää.

Kestävää Joulua – Anna vinkki!

 

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 7.45 - 16.15 numerossa