Skip to content

Remeo Oy:n palveluvalikoimaan kuuluu Pajarilan Autopurkaamon kautta myös edulliset varaosat useisiin automalleihin. Autopurkaamosta saat henkilö- ja pakettiautojen purkuosia.

Auton rekisteristä poisto romutuksen yhteydessä

Remeo hoitaa myös autojen kierrätyksen ja rekisteristä poiston helposti ja ilmaiseksi romutuksen yhteydessä. Sinun tarvitsee vain tuoda auto romuttamolle ja Remeo hoitaa puolestasi rekisteristä poiston muodollisuudet. Auton kierrätys on helppoa kun kumppanina on Remeo ja Pajarilan Autopurkaamo.

Auton romuttaminen

Purkaamomme autot ovat pääosin Etelä-Karjalan alueelta kierrätykseen siirtyviä autoja. Tällaisia ovat esimerkiksi vakuutusyhtiöiltä ostetut, lunastetut kolariautot tai muuten kierrätykseen toimitetut autot.

Purkaamolla käsitellään tällä hetkellä noin 400 – 600 autoa vuodessa. Teemme rekisteristäpoistot ilmaiseksi romutuksen yhteydessä.

Auton purkuosat

Auton romutuksen yhteydessä autoista irrotetaan käyttökelpoisia osia, jotka myymme edullisesti eteenpäin. Ota yhteyttä ja kysy lisää auton varaosista.

Tuo autosi purettavaksi

Tuo autosi osoitteeseen Tarviketie 37, ja me huolehdimme lopusta! Arvioimme autosi ja tarjoamme asianmukaisen palvelun romutuksesta lähtien aina rekisteristä poistoon.

Ota yhteyttä puhelimitse numeroon 010 540 2375 tai tule käymään osoitteessa

Tarviketie 37
53300 Lappeenranta

Purkaamomme palvelee B-osamyynnissä ja romuautojen vastaanotossa arkisin maanantaista perjantaihin klo 9.00 – 17.00. Rekisteristä poistamiset tehdään vaakatoimistossa arkisin klo 7.30 – 15.30.

Tervetuloa!