Skip to content

Me ihmiset käytämme nykyisin enemmän luonnonvaroja kuin mitä maapallo voi kestävästi tuottaa. Jotta meillä olisi täällä hyvä olla jatkossakin, tarvitsemme uutta ajattelua ja tekoja kiertotalouden eteen, jotta kaikki käyttämämme materiaali saadaan kierrätettyä takaisin hyötykäyttöön – eilisen roskasta huomisen raaka-aineeksi.

Me haluamme olla luomassa maailmaa, jossa luonnonvaroja ei hukata

Tämän vuoksi me mahdollistamme ja edistämme kiertotaloutta kaikessa mitä teemme. Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa tehokkaita ratkaisuja ja palveluita, joilla saadaan kaikki mahdollinen kierrätettyä hyötykäyttöön, ja luonnonvarat riittämään.

Etsimme jätteelle parhaan mahdollisen hyötykäytön ja olemme luotettava uusioraaka-aineiden ja kierrätyspolttoaineiden toimittaja pääosin suomalaiselle teollisuudelle. Olemme myös varma julkisen sektorin palvelun tuottaja.

Huomisen haasteet huomioon jo tänään

Kaikki toimintamme tähtää haitallisten ympäristövaikutusten minimointiin ja perustuu kestävän kehityksen periaatteisiin – huomioimme huomisen haasteet jo tänään. Olemme sitoutuneet toiminnassamme energiatehokkuuteen ja korvaamaan fossiilisia polttoaineita uusiutuvilla.

Tekemistämme leimaa vastuullisuus, asiakaskeskeisyys, logistinen tehokkuus ja kannattavuus. Iso osa onnistumisesta perustuu henkilöstömme yritteliääseen asenteeseen. Meillä on töissä omistautunutta ja pätevää porukkaa, ja työyhteisömme kulmakivenä on avoin ja kannustava työkulttuuri.

350 000 tonnia jätettä vuodessa

Näillä resepteillä olemme tehneet kiertotalouden eteen töitä menestyksekkäästi ja pitkään – liikevaihtomme oli 89,8 miljoonaa euroa vuonna 2019, ja tämä tulos on tehty noin 370 palveluksessamme olevan ammattilaisen voimin.

Toimipisteissämme on 7 kierrätys- ja hyötykäyttömateriaaleja vastaanottavaa laitosta ympäri Suomen. Laitoksissamme kierrätetyt ja käsitellyt materiaalit toimitetaan tarkoituksenmukaiseen jatkokäsittelyyn tai jalostukseen teollisuuden raaka-aineeksi. Vuosittain keräämme 350 000 tonnia jätettä, ja meidän kauttamme jatkokäsittelyyn kulkee vuodessa 160 000 tonnia käsiteltyä jätettä.

Koko Suomen kattava keräys- ja toimipisteverkostomme toimii Vantaalla, Tampereella, Heinolassa, Lahdessa, Kotkassa, Turussa, Vaasassa, Uudessakaupungissa, Lappeenrannassa, Seinäjoella, Raahessa ja Ylivieskassa.

Maailma, jossa kaikki käytetään uudestaan

Paljon on siis yhdessä jo saatu aikaan, mutta lisää tekoja tarvitaan. Kaikki tuotteemme ja palvelumme tähtäävät tähän samaan maaliin – haastamme jatkuvasti itseämme ja kumppaneitamme kehittämään uusia kiertotalouden ratkaisuja ja toimimaan yhdessä paremman tulevaisuuden puolesta.

Kulje siis kanssamme kohti maailmaa, jossa mikään ei mene hukkaan, vaan kaikki käytetään uudestaan. Pystymme siihen yhdessä.

Ajattele. Uudestaan.

Remeo lyhyesti

  • Liikevaihto 89,8 miljoonaa euroa vuonna 2019
  • Palveluksessa n. 370 ammattilaista
  • Erikoisajoneuvoja n. 200
  • Toimipisteitä ympäri Suomea: Vantaalla, Tampereella, Heinolassa, Lahdessa, Kotkassa, Turussa, Vaasassa, Uudessakaupungissa, Lappeenrannassa, Seinäjoella, Vihannissa, Raahessa ja Ylivieskassa.
  • Suomen kattava keräysverkosto
  • 7 kierrätys- ja hyötykäyttömateriaaleja vastaanottavaa laitosta ympäri Suomen. Laitoksilla kierrätetyt ja käsitellyt materiaalit toimitetaan tarkoituksenmukaiseen jatkokäsittelyyn tai jalostukseen teollisuuden raaka-aineeksi.

Virallisia tietoja

Y-tunnus: 0946005-4
VAT: FI09460054

Keskeisimpiä meille myönnettyjä sertifikaatteja ovat ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 sekä ETJ+, joista ensimmäiset olemme saaneet jo vuonna 2010.

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 7.30 - 16.00 numerossa