Skip to content

Kustannuskehitys ja ympäristötavoitteet vaativat tietoa ja johtamista. Siksi tarjoammekin yritysasiakkaillemme veloituksetta käyttöön kehittyneen ympäristöraportoinnin, jolla jätehuollon kustannusten hallinta ja yhdessä asetettujen ympäristötavoitteiden seuranta on helppoa ja reaaliaikaista. Raportti täyttää viranomaisvaatimukset ja vaativankin ympäristöjärjestelmän tarpeet.

Monipuolinen ympäristöraportti

Remeo-ympäristöraportista voit ladata itsellesi erilaisia grafiikoita kustannuskehityksestä halutulla aikavälillä. Voit myös seurata painoja sekä hyötykäyttöasteita. Sähköiset siirtoasiakirjat säilyvät järjestelmässämme lain vaatiman ajanjakson ajan.

Ympäristöraportti sisältää tiedot kertyneistä jätemääristä jätejakeittain ja tyhjennyskohteittain sekä seuraavan vuorossa olevan jätejaekohtaisen tyhjennyspäivän. Raporttiin on eritelty jätehuollon kustannukset kuljetus-, käsittely- ja vuokrakustannuksiin. Raportin avulla voidaan seurata kierrätysastetta ja hyötykäyttöprosentteja jaettuna materiaaliseen ja energiahyödyntämiseen.

Päästölaskenta

Remeon CO₂ -päästölaskurin avulla voidaan määrittää jätekuljetusten kasvihuonepäästöt asiakaskohtaisesti. Laskuri sisältää kuljetusten päästöt, ja se toteutetaan jälkikäteen, kun tarvittavat tiedot ovat saatavissa. Tietoja saadaan kuljetuskaluston ajotapamittareilla, ja se perustuu ajettuihin ajoreitteihin, kalustoon ja käytettyyn polttoaineeseen. Tapauskohtaisesti huomioidaan myös Remeon alihankinta ja näiden ajototeuma. Päästölaskenta on maksullinen palvelu.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä. Jos olet jo asiakkaamme, niin lähetä meille yrityksesi nimi, asiakasnumero, henkilön tiedot kenelle tunnukset avataan, sähköposti sekä puhelinnumero.