Skip to content

Etsitkö luotettavaa ja asiantuntevaa kumppania autoliikkeesi tai -korjaamosi jätehuoltoon? Tarjoamme Remeolla laadukkaita jätehuoltopalveluita, jotka kattavat hyvin toimialan erilaiset tarpeet – voitte keskittyä ydintoimintaanne luottavaisin mielin. Otamme vastaan vaaralliset jätteet ja jäteöljyt ammattitaidolla, tarjoamme lajittelukoulutuksia ja suunnittelemme toimivat jätteiden keräysjärjestelmät yhteistyössä kanssanne. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. 

Asiantuntevat kierrätysratkaisut autoliikkeille ja -korjaamoille 

Toimialan ja erityisesti sille tyypillisten haasteiden tuntemus on tarpeen, kun jätehuollossa mietitään mm. asentajille räätälöityjä kierrätysratkaisuja. Jätehuoltokartoitus on perusta, jonka pohjalta räätälöimme juuri teidän tarpeisiinne sopivan jätehuoltosuunnitelman. Kartoituksessa selvitetään nykyiset jätevirrat, niiden määrät ja lajit sekä olemassa olevat jätehuollon käytännöt. Olemme Remeolla kokeneita jätehuollon asiantuntijoita, joiden puoleen voit kääntyä kaikissa jätepalveluiden tarpeissa. Jätehuoltosuunnitelma sisältää konkreettiset toimenpide-ehdotukset, astiaratkaisut sekä lajittelun ja kierrätyksen ohjeistuksen. Meiltä saat myös jätehuollon raportoinnin, joka kattaa lainsäädännön vaatimukset ja auttaa seuraamaan ja dokumentoimaan ympäristövaikutuksianne. 

Jäteöljyn, vaarallisen jätteen ja elektroniikkaromun keräys ja kierrätys

 Tyypillisesti autoliikkeiden ja -korjaamoiden keskeisimpiä ympäristöhuollon haasteita ovat vaarallisten jätteiden – erityisesti akkujen ja jäteöljyjen – turvallinen ja asianmukainen kerääminen ja kuljettaminen sekä toimittaminen edelleen käsiteltäväksi. Muita erityisiä jätejakeita alalla ovat sähkö- ja elektroniikkaromu (SER), tuulilasit ja erilaiset metallit. Tarjoamme kattavan vaarallisten jätteiden vastaanottopalvelun, joka sisältää turvalliset keräysastiat, säännölliset noudot ja asianmukaisen dokumentoinnin jätteiden loppukäsittelystä. 

Tutustu Remeon autoliikkeiden ja -korjaamoiden jätehuoltopalveluihin 

Ymmärrämme, että tehokas jätehuolto vaatii jatkuvaa kehitystä ja yhteistyötä. Tarjoamme säännöllisiä seurantapalavereita, joissa arvioimme jätehuollon tehokkuutta ja etsimme mahdollisuuksia yhteistyön kehittämiselle. Asiantuntijamme auttavat jätehuollon ratkaisujen suunnittelussa jokaiselle asiakkaalle toimiviksi. Toimintamme noudattaa alan ympäristösertifikaatteja, mikä takaa korkean laadun ja luotettavuuden kaikissa jätehuoltopalveluissamme. 

Ydinpalveluitamme ovat: 

  • Jätehuoltokartoitus ja sen pohjalta jätehuoltosuunnitelma 
  • Kattava kierrätyspalvelu ml. jäteöljyn keräys ja kierrätys sekä elektroniikkaromun keräys ja kierrätys 
  • Autoliikkeiden ja -korjaamoiden tarpeisiin mietityt astiaratkaisut 
  • Työntekijöiden lajittelukoulutukset eri kielillä, myös verkkokoulutukset 
  • Tarvittavat kieliversiot lajittelutarroista, -ohjeista ja -oppaista 
  • Ympäristöraportointi 

Jätä tarjouspyyntö 

Säästä aikaa ja vaivaa valitsemalla kumppani, jolla on pitkä kokemus ja osaaminen jätehuollossa. Yhteistyömme tavoitteena on varmistaa, että jätehuolto tukee liiketoimintanne tavoitteita ja ympäristövastuullisuutta. 

Lue jo toteutuneesta yhteistyöstämme