Skip to content

Remeon asiantuntevien ja joustavien ympäristöhuoltoratkaisujen avulla yritysasiakkaamme voivat toteuttaa jätehuoltonsa vastuullisesti, kustannustehokkaasti ja edistäen omaa kierrätysastettaan.

Remeon kattavat ratkaisut auttavat asiakkaitamme lajittelemaan, säilyttämään ja kierrättämään jätteensä aina mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti. Ratkaisujemme tavoitteena on vähentää jätteen määrää sekä auttaa roskia löytämään tiensä entistä paremmin oikeisiin jäteastioihin, jolloin niille voidaan taata mahdollisimman korkea hyötykäyttöaste.

Remeon palvelujen avulla voit hoitaa yrityksesi jätehuollon aina parhaalla mahdollisella tavalla – niin kustannusten kuin ympäristönkin kannalta.

Palvelut toimialoittain

Eri toimialoilla on hyvinkin erilaisia haasteita, joihin osaamme kehittää tehokkaita ympäristöhuollon ratkaisuja. Meillä on pitkä kokemus eri toimialojen ympäristöhuollosta, ja sen myötä vankka osaaminen. Teemme ratkaisuehdotuksen, jossa kaikki voittavat:

  • Oikein järjestetty ja suunniteltu jätehuolto on kustannustehokas ja vastuullinen ratkaisu.
  • Jätehuollon kustannukset ovat sitä pienemmät, mitä enemmän materiaalia saadaan uusiokäyttöön.
  • Jätteiden kierrättäminen takaisin hyötykäyttöön on välttämätöntä luonnonvarojen riittävyyden turvaamiseksi.

Käytännössä testattua tehokkuutta

Näemme asiakkaidemme kannalta tärkeäksi sen, että osaamme toimia ennakoivasti ja tukea heidän kiireistä arkeaan. Toimialakohtaisten ratkaisujen lisäksi on järkevää hyödyntää laajaa ja syvää ympäristöhuollon osaamistamme, mikä tarkoittaa käytännössä testattujen ja toimivien ratkaisujen hyödyntämistä monilla toimialoilla.

Lue lisää erilaisista ratkaisuistamme ja tuloksekkaasta yhteistyöstämme eri toimialoilla operoivien asiakkaidemme kanssa.

Toimintamme on aidosti asiakaslähtöistä, minkä myös omat asiakkaamme ovat huomanneet: saimme viimeisimmässä asiakastyytyväisyyskyselyssämme yleisarvosanaksi erinomainen. Asiakkaamme arvostivat erityisen korkealle asiakaspalvelumme ja yhteyshenkilöidemme toiminnan. Meitä pidetään myös vastuullisena ja asiantuntevana toimijana.