Skip to content

Remeolla pääsee toteuttamaan kiertotaloutta käytännössä ja tekemään työtä, jolla on merkitystä koko maapallon kannalta. Olemme vastuullinen työnantaja ja työpaikka. Lue alta lisää työntekijöidemme kokemuksista!

Toteuta kiertotaloutta kanssamme

Meillä Remeolla pääset osaksi valtakunnallisesti merkittävää toimijaa kiertotaloudessa mukavassa porukassa. Olemme ketterä ja uudistuva organisaatio, jossa saat kivat työkaverit, hyväkuntoiset työkalut ja hyvät henkilöstöedut.

Hae siis joukkoomme – täällä pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä koko maapallon kannalta!

Vastuullinen työpaikka

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisössä. Olemme allekirjoittaneet yhteisön vastuullisuusperiaatteet ja sitoutuneet kantamaan vastuuta kehittämällä työn tekemisen tapoja jatkuvasti vastuullisemmaksi.

Vastuullisen työpaikan periaatteet
1. Kunnioitamme työnhakijaa
2. Perehdytämme työhön kunnolla
3. Esihenkilömme ovat työntekijöitä varten
4. Tarjoamamme työ on merkityksellistä, jossa saa kehittyä
5. Puutumme syrjivään kohteluun heti
6. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista
7. Maksamme kohtuullista palkkaa

Lue lisää, miksi Remeo on hyvä työpaikka.

Millaista on olla töissä Remeolla?

Joukostamme löydät kiertotalouden ammattilaisia logistiikan osaajista lainsäädännön taitajiin. Yhteistä jokaisella on halu tehdä hyvää luonnon eteen. Remeolla arkea siivittää hyvä yhteishenki, etenemismahdollisuudet sekä mielekäs ja merkityksellinen työ. Seuraa lisää henkilöstötarinoitamme Instagram-tilillämme Remeo_Group_Oy.

Kuljettaja Lassi Repo

Kuljettajamme Lassi Repo työskentelee Remeolla pakkaavan jäteauton kuljettajana. Lassi tuli Remeolle logistiikan perustutkinnon työharjoitteluun ja nyt hän on viihtynyt Remeolla jo yli 16 vuotta. Alkuun Lassi ajoi kuntaurakoita, josta hän siirtyi kaupallisen puolen ajoihin. Nyt Lassi on työskennellyt noin 7 vuotta pahvikuskina.

Lassin tyypillinen työpäivä alkaa klo 5.30 ja kestää noin 9 tuntia. Päivän mittaan hän kiertää tyhjennysreitin mukaan 50-70 asiakaskohteessa tyhjentäen erilaisia pahvin keräysvälineitä. Lassi kertoo, että työpäivän aikana kertyy noin 12 tuhatta askelta.

Parasta Lassin mielestä kuljettajan työssä on itsenäisyys. Hän pitää kuljettajan työstä ja kuvailee sitä rennoksi. Lassi pitää ajamisesta ja siitä, että jokainen päivä on erilainen, mikä tuo mukavasti haasteita. Lassi kertoo, että vuosien aikana työskentely on muuttunut paljon. “Etenkin työturvallisuus on mennyt parempaan suuntaan”, hän sanoo.

Lassi suosittelee hakemaan kuljettajaksi, sillä työ on rentoa ja mukavaa ja Remeolla on viihtyisä työyhteisö.

Business Development Manager Leena-Kaisa Piekkari

Esittelyssä Leena-Kaisa, joka aloitti Remeon kiertotaloustiimissä kesäkuussa 2022. Hänet tunnetaan lempinimellä Leka, joka on ollut käytössä jo vuosia. Leka pitää siitä, kuinka nimi rikkoo jään uusia ihmisiä tavatessa myös virallisissa merkeissä. ”Nimi on myös käännetty Ms. Sledgehammeriksi ja hyviä nauruja siitä on vuosien aikana saatu. Ei siis kannata luopua siitä!” Leka kertoo.
Työssään Leka seuraa lainsäädäntöä ja miten uudistukset vaikuttavat Remeon ja asiakkaiden tekemiseen. Hän auttaa remeolaisia huomioimaan toiminnassaan asiakkailta tulevia ympäristövaatimuksia. Tulevaisuudessa hän myös keskittyy yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa, jotta Remeon viesti alan kunnianhimon lisäämiseksi saadaan paremmin tietoisuuteen. Tarkoituksena on vaikuttaa asiakkaiden ja jätehuoltoalan toimintatapoihin. Remeolla hän myös vastaa kehitysprojektien vetämisestä, kuten nyt Vastuullisuusohjelmasta.
Leka valmistui vuonna 2009 Turun kauppakorkeakoulusta kauppatieteiden maisteriksi. Ympäristöalalle hän päätyi sattumalta tehtyään gradun ympäristöministeriön ja konsulttitoimisto Pöyryn rahoittamana. Lekalla on laaja osaaminen ympäristö- ja energia-alan projekteista ja kiertotalouden parissa työskentelystä. Ennen Remeota hän työskenteli Sitrassa ja ympäristöministeriössä erilaisissa kiertotalouden tehtävissä. Leka on mm. osallistunut Suomen kiertotalousohjelman tekoon. ”Nyt on kiva olla mukana viemässä kiertotaloutta strategioista käytäntöihin.”
Vapaa-aikaa Leka viettää Hollolassa vanhassa mummolassa, jossa hän harjoittelee veljensä kanssa viljelyä ja metsänhoitoa. Yksi koti on hänen miehensä kotikaupunki Zagreb Kroatiassa, jossa he käyvät pari kertaa vuodessa. Leka kertoo olevansa urheilutapahtumien ja kulttuurin suurkuluttaja. Pitkät kävelyt, hyvä ruoka ja ystävien ja kummilapsien kanssa puuhastelu ovat myös osa vapaa-aikaa.
Remeolla työskentelyssä parasta Lekasta on se, että tehtäväkenttä on laaja ja uutta oppii joka päivä. Hän pitää siitä, että voi pohtia uusia näkökulmia ja heittää ilmoille ideoita. ”Työkaverit on kivoja ja tekemisessä on innostunut meininki. Tiimissäni ja koko talossa on aika vauhti päällä ja se inspiroi!”

Asiakaspalvelun tiiminvetäjä Pinja Mälkiä

Tutustu uunituoreeseen asiakaspalvelumme tiiminvetäjään Pinja Mälkiään.
Pinja aloitti Remeolla maaliskuussa 2021 asiakaspalvelussa ja on todistanut asiakaspalvelun huimaa kehitystä muutaman vuoden ajan, jossa uusiksi on laitettu sekä organisaatiota että järjestelmiä arjen sujuvoittamiseksi sekä asiakkaille paremman palvelun takaamiseksi.
Aloittaessa Remeolla Pinja teki töitä kuluttajalinjan parissa ja eteni pian yritysasiakaspalveluun työhön. Nyt alkusyksystä 2023 Pinja otti harppauksen Remeo-urallaan ja vastaa nykyään 11 aspalaisen tiimistä, joiden vastuualueena on asiakaspalvelulinjat, raksalinja, online- ja vaakapalvelut sekä tuotantojen tukikeskus.
Vapaa-ajalla Pinja on omien sanojensa mukaan aktiivinen jumppapirkko ja kaiken maailman liikunta kiinnostaa. Maailman nuorimmaksi mummoksi itseään tituleeraava Pinja lukee paljon sekä on kotiseutunsa Myrskylän lobbaaja ja onnellinen pienen kylän asukki!

Aluemyyntipäällikkö Asko Kärkäinen

Esittelyssä Asko Kärkäinen, joka työskentelee Remeolla yritysmyyjänä Turussa ja sen ympäryskunnissa Varsinais-Suomessa. Asko on työskennellyt Remeolla noin vuoden verran. Hänellä on vankka myyntitausta ja kokemusta ympäristöhuoltoalalta. Koulutukseltaan Asko on Tuotantotekniikan insinööri, ja tällä hetkellä hän opiskelee työn ohella Master of Business -tutkintoa Turun Ammattikorkeakoulussa (ylempi AMK-tutkinto).
Parasta Askon mielestä hänen työssään on ihmiskontaktit ja asiakkaiden ongelmatilanteiden ratkaiseminen. Myyjän työssä se on merkittävä osa työpäiviä, kuten Asko sanoo: “Ihmissuhdetaidot tulevat vahvasti esiin myynnissä”. Työskentely Remeolla on ollut Askon mielestä mielenkiintoista. Asko kertoo Remeon vahvuuden olevan yrityksen ketteryys sekä asiakkaan että työntekijän näkökulmasta. “Remeolla on ketterämpi kokoonpano. “(Työntekijän) ideat otetaan huomioon ja niitä kuunnellaan”, Asko kertoo.

Ajojärjestelijä Walther Schlegel

Esittelyssä Walther Schlegel, joka työskentelee Remeolla ajojärjestelijänä. Waltherin työtehtäviin kuuluu muun muassa päiväsuunnittelua, ajojen seurantaa sekä kuljettajien ja asiakkaiden palautteisiin vastaamista. Walther on ollut kiinnostunut autoista ja raskaan puolen kalustosta jo pienestä pitäen. ”Bensalenkkarin veri on pumpannut kovaa ja sitä kautta tullut harrastettua kartingia kahdeksan vuotta ja harrastettua omaa autoa. Se on suurin syy, miksi olen päätynyt logistiikka-alalle”, Walther kertoo.
Walther on käynyt ammattikoulussa logistiikkalinjan ja ennen työskentelyä ajojärjestelijänä hän työskenteli kuljettajana. Walther on työskennellyt Remeolla jäteauton kuljettajana melkein kaksi vuotta. Hän on ajanut jätettä ympäri pääkaupunkiseutua ja kertoo lempi ajopiirikseen Helsingin keskustan. Ennen Remeolle tuloa hän on myös ajanut DB Schenkerillä puoliperävaunua ja HCT-yhdistelmää.
Vapaa-aikaansa Walther viettää urheilun ja tietokoneen parissa. Tällä hetkellä Walther harjoittelee maratonia varten. ”En ole koskaan juossut pidempään kuin 12km yhdellä kerralla, joten innolla odotan tuota haastetta”, hän kertoo. Kesän kohokohtia Waltherille on Power Truck -show ja muut auto- ja konenäyttelyt, joissa hän käy aina ihailemassa kalustoa.
Parasta Waltherin mielestä hänen työssään on se, että hän pääsee auttamaan muita ja näkemään oman kädenjäljen työssään. ”Itse kuljettajana olleena tiedän, millaista päivittäinen työ piirissä on. Nyt ajojärjestelijänä pääsen hyödyntämään omaa tietotaitoani ja auttamaan kuljettajia päivittäisissä hommissa,” Walther kertoo. Waltherin mielestä Remeon työympäristö on aivan huikea. “Aamulla on kiva tulla töihin, kun tietää, että toimistolla odottaa mahtavat työkaverit”, hän sanoo.