Skip to content

Kuljettaja Lassi Repo viihtyy Remeolla ja suosittelee tulemaan työkaveriksi kivaan porukkaan. Lue lisää kuljettajan työstä ja hae Remeolle töihin!

Lassi toimii Remeolla pakkaavan jäteauton kuljettajana tyhjentäen asiakkailta pahvijätettä. Lassi on työskennellyt Remeolla jo vuosia. “Joulukuussa 2022 tuli jo 16 vuotta täyteen. Tulin Remeolle logistiikan perustutkinnon työharjoitteluun ja sille tielle jäin.” Alkuun Lassi ajoi kuntaurakoita, mutta nyt hän on ajanut ja tyhjentänyt pahvia kaupallisilta asiakkailta jo seitsemän vuotta.

Tyypillinen työpäivä pakkaavan jäteauton kuskina alkaa 5.30. Vuoron alkaessa tehdään lähtötarkastus ja avataan tietokone, josta näkee päivän reitin. Tyhjennyskohteita päivässä on yleensä 50-70. Päivän reitti vaihtelee asiakkaiden tyhjennysrytmin mukaan. Lassille reitit ja tyhjennyskohteet ovat jo tuttuja pitkän kokemuksen myötä. Työpäivän pituus on noin yhdeksän tuntia, mutta työaika saattaa vaihdella ajo-olosuhteiden vaikutuksesta.

Rentoa työntekoa

Lassi viihtyy Remeolla, sillä työskentely on rentoa ja hyvällä tavalla vapaata. “Työnantaja luottaa omaan työpanokseeni ja siihen, että työt tulee tehtyä hyvin.” Remeota hän kuvailee työnantajana luotettavaksi ja Remeon työnjohto eli kuljettajien lähiesihenkilöt ovat ammattitaitoisia ja ihmisläheisiä.

Kuljettajan työ on aina ollut Lassille mieleistä, sillä hän pitää ajamisesta. Jokainen työpäivä on erilainen, mikä tuo työhön mukavasti haasteita. “Varsinkin talvella piisaa haasteita vaikeiden keliolosuhteiden vuoksi, mutta rennolla asenteella pärjää hyvin”, Lassi naurahtaa. Parasta kuljettajan työssä on itsenäisyys ja asiakaspalvelu, jota työ pitää sisällään. Usein kohteissa tulee juteltua asiakkaiden kanssa.

Mukava työyhteisö

Lassi kuvailee Remeon työyhteisöä mukavaksi ja viihtyisäksi. “Työnjohto osaa hommansa ja työkaverit on rentoja ja auttavaisia”. Aina saa apua muilta, jos sitä tarvitsee esimerkiksi uuden tyhjennyskohteen kanssa. Kesätyöntekijätkin pääsevät hyvin mukaan porukkaan ja monet ovat olleet sitä mieltä, että kuljettajan työ on rentoa, Lassi kertoo.

Jos kuljetusala kiinnostaa, niin ehdottomasti kannattaa hakea Remeolle töihin. “Jätekuljetuksessa on parhaat palkat ja työ on leppoisaa.” Kuljettajan työ sopii oma-aloitteiselle ja itsenäisestä työstä pitävälle henkilölle. Työpäivän aikana kertyy jopa 12 tuhatta askelta, joten ulkoilmasta nauttivalle työ soveltuu myös hyvin.

Avoimet työpaikat

Tule meille työkaveriksi! Kesän 2023 kesätyörekrytoinnit ovat käynnissä. Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihimme ja muihin avoimiin työtehtäviin täältä.