Skip to content

Meillä remeolaisilla on vahva tahto kehittää kasvavaa yritystämme ja koko kiertotalouden toimialaa, ja autamme toisiamme näiden toteuttamisessa. Remeo on kannustava ja tiivistä yhteistyötä tekevä työyhteisö.

Toimimme tulevaisuuden hyväksi

Ihmiskunta käyttää enemmän luonnonvaroja kuin maapallo voi kestävästi tuottaa. Tarvitaan toimijoita, jotka uskaltavat ajatella uudestaan. Me remeolaiset teemme joka päivä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa työtä, jotta kaikki mahdollinen saadaan kierrätettyä takaisin hyötykäyttöön, eilisen roskasta huomisen raaka-aineeksi.

Haastamme joka päivä itseämme kehittääksemme uusia kiertotalouden ratkaisuja. On arvioitu, että vuoteen 2030 mennessä kiertotalouden arvonlisä Suomen kansantalouteen voisi olla vähintään kolme miljardia euroa vuosittain.

Haluatko sinäkin tulla tekemään työtä, jolla on oikeasti merkitystä?

Kiertotalous ei ole mitään hypetystä, vaan viisaita ratkaisuja maapallon säästämiseksi tuleville sukupolville. Kiertotalouden toteuttamisella parannamme oman elämämme laatua jo nyt – sen lisäksi, että pelastamme maapallon ja säästämme rahaa.

Meidän ympäristönhuollon parissa toimivien tehtävänä on kehittää innovatiivisia kierrätysmenetelmiä, mistä syystä työmme on paitsi äärimmäisen kiinnostavaa mutta myös erittäin palkitsevaa, sillä se on merkittävää koko maapallon kannalta.

”Me uudistumme koko ajan ja meillä on hyvä porukka.”

Kannamme vastuun ympäristöstä

Meitä remeolaisia motivoi se, että saamme joka päivä tukea asiakkaitamme kiertotalouden toteuttamiseksi. Tekemistämme ohjaavat vastuullisuus, asiakaskeskeisyys, logistinen tehokkuus ja kannattavuus. Haluamme edistää alalla terveitä liiketoiminnan muotoja ja kiertotalouteen pohjaavaa markkinataloutta.

Koska työskentelemme suomalaisessa yrityksessä, haluamme nimenomaan kehittää suomalaisille tarkoitettuja ympäristöhuollon palveluita. Mutta toimintamme tähtää maailmaan, jossa luonnonvaroja ei hukata. Siksi meillä työskentelevät ovat huippuluokan ammattilaisia.

”Minulla on Suomen paras työpaikka. Saan pelastaa maailmaa työssäni joka päivä.”

Mitä sinä saat?

Yrityksemme arvot ovat yhdessä, rohkeasti ja kestävästi. Arvomme näkyvät arjessa siinä, että huolehdimme toisistamme ja kannustamme toisiamme entistä parempiin suorituksiin.

Jokaiselle meistä on itsestään selvää, että mietimme tulevaisuuden mahdollisuuksia ennakkoluulottomasti – yksin ja yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Tällaiseen joukkoon toivotamme sinut tervetulleeksi!

Henkilökunnallamme on käytössään valtakunnallisesti kattavat työterveyshuollon palvelut. Tarjoamme ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen tähtäävää koulutusta, ja meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa oman työnkuvansa kehittämiseen.

“Meillä välitetään toisistamme – ihan oikeasti.”

Mitä sinulta odotamme?

Odotamme, että sinäkin haluat sitoutua strategiamme mukaiseen uudenlaiseen ajatteluun. Me kaikki rakennamme maailmaa, jossa luonnonvaroja ei hukata.

Tyypillisesti meillä työskentelevät ovat avoimia ja joustavia tiimipelaajia. Arvostamme avoimuutta, innovatiivisuutta sekä kehitys- ja kehittymishalukkuutta.

Erinomainen asiakaspalvelu on yksi yrityksemme tärkeimmistä panopistealueista ja edellytämme kaikilta sitoutumista asiakaslähtöiseen työskentelyyn.

Lue kohdasta Miksi meillä viihdytään minkälaista meillä työskenteleminen oikeasti on!

“Aina huolehditaan asiakkaista ja toisistamme. Meillä asiakas on myös viereisen pöydän kaveri.”

Faktat Remeosta

Meitä remeolaisia on Suomessa yli 400, joista suurin osa on meidän todellisia sankareitamme eli kuljettajia. Konkreettisesti kiertotaloutta pyörittävien kuljettajien lisäksi meitä remeolaisia työskentelee mm. myynnin, taloushallinnon ja tietojärjestelmien parissa sekä monipuolisissa ympäristönhuollon asiantuntijatehtävissä.

Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Helsingissä, Espoossa, Riihimäellä, Hyvinkäällä, Ulvilassa, Kaarinassa, Turussa, Uudessakaupungissa, Vaasassa, Seinäjoella, Tampereella, Ylöjärvellä, Hämeenlinnassa, Kotkassa, Heinolassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Jyväskylässä, Oulussa ja Ylivieskassa.

Osiossa näkyvät sitaatit ovat aitoja lausahduksia työntekijöiltämme.