Skip to content

Remeon asiantuntevien ja joustavien ympäristöhuoltoratkaisujen avulla asiakkaamme voivat toteuttaa jätehuoltonsa vastuullisesti, kustannustehokkaasti ja edistäen kiertotaloutta. Uskomme, että kotitalouksille suunnatun ympäristöhuollon pitää toimia tehokkaasti ja siten tukea miellyttävää asumista.

Autamme asiakkaitamme viihtymään kotona.

Tarjoamme kotitalouksille parasta mahdollista palvelua – ja laskun saat vasta kun työ on tehty. Meiltä saat käyttöösi parhaat mahdolliset jätehuollon keräilyvälineet, joko joustavasti vuokrattuna tai omaksi ostettuna.

Voit ladata itsellesi myös lajitteluohjeet ja katsoa, miten eri jätemateriaalit kierrätetään.

Keräämme jätteet ja tarjoamme siihen parhaiten sopivat astiat

Jätteenkeräyspalvelumme kotitalouksille helpottaa arkea. Me autamme jätteenkeräyksen suunnittelussa, sopivien jäteastioiden valinnassa ja käymme keräämässä roskat. Meiltä saat myös käyttöösi parhaat mahdolliset jätehuollon keräilyvälineet – joko omaksi ostettuna tai meiltä vuokrattuna. Halutessasi hoidamme myös jäteastioiden pesun ja huollon, jotta roskienkeräispaikka pysyy siistinä.

Jätehuoltosopimus takaa jatkuvan ja toimivan jätteiden huollon. Autamme mielellämme toimivan jätehuollon mitoituksessa. Jatkuvan jätehuoltosopimuksen lisäksi tarjoamme myös kertaluontoisia palveluta moneen tarpeeseen, kuten vaihtolavatviemäreiden huollot ja tyhjennykset ja vaarallisen jätteen keräyksen.

Kotitalouksien ympäristöhuollon palvelut, tuotteet ja apuvälineet:

  • Jätehuoltosopimus
  • Jäteastiat
  • Monilokero
  • Vaihtolavat
  • Talkoolavat
  • Tietosuojapalvelut
  • Suursäkit
  • Lajitteluopas yksityisille

Lajitteluopas yksityisille

Lajittelemalla oikein toteutamme kiertotaloutta ja säästämme luonnonvaroja. Ohessa näet keskeisimmät lajittelua ohjaavat tarramme, joita löydät jäteastioistamme ja muista lajitteluohjeistamme. Lajitteluohjeistus riippuu aina alueesta ja alueella kerättävistä jätejakeista. Ohjeistuksen voi tarkistaa oman kuntasi jätehuoltomääräyksistä.