Skip to content

Remeo tarjoaa yrityksille ja kotitalouksille vastuullisia ja korkeatasoisia ympäristö- ja jätehuollon palveluja. Perusjätehuoltomme kattaa yrityksille ja yksityisasiakkaille suunnatut tyhjennys- ja kuljetuspalvelut sekä niihin liittyvät jätehuollon keräystuotteet.

Toimintamme tavoitteena on jäte- ja ympäristöalan kattavimmat ja kehittyneimmät ratkaisut sekä jätemateriaalien paras hyötykäyttö. Keräämme, kuljetamme ja kierrätämme jätteet aina asianmukaisesti ja hyödynnämme ne uusioraaka-aineina tai teollisuuden polttoaineena.

Jätehuolto kerralla kuntoon

  • Tehokkaat ja kehittyneet jätehuollon ratkaisut
  • Eri toimialojen ja ympäristöhuoltotarpeiden kokonaisymmärrys
  • Asiantunteva ja palveleva tiimi helposti tavoitettavissa

Vastuullinen perusjätehuolto – ympäristön parhaaksi

Nainen ja Remeon jäteauton kuljettaja

Perusjätehuoltoomme kuuluu laaja valikoima palveluja, kuten jätteiden kuljetukset ja asianmukaiset jatkokäsittelyt, jäteastioiden kunnossapito sekä niiden pesu. Laadukkaiden palvelujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös parhaat mahdolliset jätehuollon työkalut, kuten jäteastiat, vaihto- ja avolavat, puristimet, paalaimet, etukontit ja suursäkit. Näitä jätehuollon keräysvälineitä voi ostaa tai vuokrata kauttamme.

Perinteisen jätehuollon lisäksi palveluihimme kuuluvat myös imuauto- ja loka-autopalvelut, vaihtolava- sekä talkoolavapalvelut.

Erilaisia jäteratkaisuja erilaisille yrityksille

Meille on tuttuja erilaisten toimialojen vaatimat toimialakohtaiset erikoisratkaisut, kuten kaupan ja teollisuuden ympäristöhuollon palvelut, rakennustyömaiden jätehuoltoratkaisut, vaarallisten aineiden jätehuolto, tietosuojapalvelut sekä kiinteistöjen ja tapahtumien jätehuolto.

Tarjoamme yritysasiakkaidemme käyttöön myös veloituksetta alan kehittyneimmän ympäristöraportoinnin, jonka avulla on helppo seurata reaaliaikaisesti jätehuollon kustannuksia ja yhdessä asetettuja ympäristötavoitteita. Raporttimme täyttää viranomaisvaatimukset ja sitä hyödynnetään myös erilaisten ympäristöjärjestelmien, kuten LEED, ISO 14001, ISO 9001, Green Office ja Joutsenmerkki-hakemusten jätehuollon todentamisessa.

Jätteiden keräys

Jätteiden keräys onnistuu helposti kun jätteiden keräyspisteet ovat kunnossa ja niille on helppo päästä. Remeo auttaa suunnittelemaan pisteet ja tarjoaa myös keräysastiat, vaihtolavat ja muut tarpeelliset tarvikkeet onnistuneeseen jätteiden keräämiseen. Keräämme myös vaarallisen jätteen ja toimitamme siihen tarvittavat astiat.

Jätteiden kierrätys kannattaa – osallistu koulutukseen

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille jätteiden lajittelukoulutusta, sillä jätteiden lajittelu ja kierrätys on usein myös taloudellisesti kannattavaa – ja siksi lajitteluun kannattaa panostaa.

Monipuolisissa koulutuksissamme jaamme tietoa ja neuvoja jätteiden asianmukaisesta lajittelusta ja kierrätyksestä. Koulutuksen jälkeen saat koulutusmateriaalin käyttöösi. Voit tilata meiltä myös erikokoisia ja -kielisiä lajittelukylttejä ja -tauluja yrityksesi käyttöön.

Palvelemme myös kotitalouksia

Nainen ja jäteauto

Hyvin toimiva ympäristöhuolto on osa miellyttävää ja vastuullista asumista. Me autamme asiakkaitamme toimivan jätehuollon suunnittelussa ja järjestämisessä sekä oikeiden jäteastioiden valinnassa.

Palvelumme kotitalouksille pitää sisällään esimerkiksi jätteiden keräyksen suunnittelun, keräysvälineet sekä jätteiden kuljetuksen ja asianmukaisen jatkokäsittelyn. Sopimukseen voidaan liittää myös alueesta riippuen jäteastioiden kunnossapito ja pesu. Laskun saat vasta, kun työ on tehty.

Tämän lisäksi tarjoamme kotitalouksille myös muita laadukkaita palveluja, kuten vaihtolavapalvelut (rakennus-, remontti- ja puutarhajätteet), imuautopalvelut (viemärihuolto ja kaivojen tyhjennykset) hyötyjätteiden ja vaarallisten jätteiden keräys sekä erilaiset neuvontapalvelut.

Helppoa kierrätystä omalla pihalla

Tutustu myös monilokeroastiaamme REMEO Moniin, jos haluat helppoa kierrätystä omalla kotipihallasi.

Jätehuoltosopimus – pyydä tarjous

Pyydä tarjous jätehuoltosopimuksesta. Neuvomme mielellämme ja autamme sopivan sopimuksen tekemisessä.

Me teemme sinulle tarjouksen – puhtaamman ympäristön puolesta.