Skip to content

Remeon laadukkaat ja vaivattomat SANI-saniteettitilat sopivat WC- ja suihkutiloiksi niin yleisötilaisuuksiin kuin taloyhtiöihin ja kiinteistöihin remonttien ja putkisaneerausten ajaksi. Saniteettitilamme ovat laadukkaasti varusteltuja ja lämmitettäviä, joten ne tarjoavat sisäsaniteettitilojen tasoista mukavuutta ja soveltuvat hyvin myös talvikäyttöön.

Tutustu laajaan ja laadukkaaseen saniteettimallistoomme

Saniteettitilat

SANI-saniteettikalustomalliston laajasta valikoimasta löytyy sopivat ratkaisut niin pieniin tilaisuuksiin kuin suuriin massatapahtumiin.

Remeon ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään asiakkaitamme vessakaluston mallien ja määrän kartoituksessa. Hoidamme kaikki saniteettitiloihimme liittyvät palvelut tarpeesi mukaan tilojen toimituksesta ja asennuksesta kunnossapitoon ja noutoon.

SANI-saniteettitilat ovat saaneet positiivista palautetta niin tapahtumien järjestäjiltä kuin rakennusliikkeiltä. Laajaan valikoimaamme kuuluu mm. yksiövessat, vessakontit, siirrettävät wc-kontit, lämpöeristetyt vessat, pisuaarit, yksiövessat, suihkukontit, lokasäiliöt, esteettömät wc.t ja työmaa wc.t.

Tutustu saniteettipalvelut esitteeseemme

SANI-saniteettitilojen asennus

SANI-saniteettitilat voidaan kytkeä kunnalliseen viemäriin

  • kytketään kunnalliseen viemäriin 110 mm + puhdistusluukku
  • painevesi 3/4, vesijohtopaine max. 6 bar +venttiili
  • vesi- ja jätevesiliitännät sijaitsevat kontin päädyssä
  • asennettava tasaiselle alustalle
  • voimavirta 5-napainen pistoke
  • 32 A 220 V maadoitettava