Skip to content

Laadukkaat ja vaivattomat SANI-saniteettitilat sopivat WC- ja suihkutiloiksi niin yleisötilaisuuksiin kuin taloyhtiöihin ja kiinteistöihin remonttien ja putkisaneerausten ajaksi. Saniteettitilamme ovat laadukkaasti varusteltuja ja lämmitettäviä, joten ne tarjoavat sisäsaniteettitilojen tasoista mukavuutta ja soveltuvat hyvin myös talvikäyttöön.

Tutustu laajaan ja laadukkaaseen saniteettimallistoomme

Saniteettitilat

SANI-saniteettikalustomalliston laajasta valikoimasta löytyy sopivat ratkaisut niin pieniin tilaisuuksiin kuin suuriin massatapahtumiin.

Ammattitaitoinen Remeo-henkilökunta auttaa mielellään asiakkaitamme vessakaluston mallien ja määrän kartoituksessa. Hoidamme kaikki saniteettitiloihimme liittyvät palvelut tarpeesi mukaan tilojen toimituksesta ja asennuksesta kunnossapitoon ja noutoon.

SANI-saniteettitilat ovat saaneet positiivista palautetta niin tapahtumien järjestäjiltä kuin rakennusliikkeiltä. Laajaan valikoimaamme kuuluu mm. yksiövessat, vessakontit, siirrettävät wc-kontit, lämpöeristetyt vessat, pisuaarit, yksiövessat, suihkukontit, lokasäiliöt, esteettömät wc.t ja työmaa wc.t.

Yksiö-WC eli siirrettävä WC

Yhden henkilön siirrettävät vessat eli yksiö-WC:t toimitetaan aina huollettuina ja käyttövalmiina. Siirrättävät WC:t toimitetaan asiakkaan osoittamaan kohteeseen suoraan, eikä niitä ole tarvetta itse noutaa. Yksiö-WC on varustettu käsien desinfiointiautomaatilla, kahdella wc-paperinannostelijalla sekä joissain malleissa myös esimerkiksi ilmanvaihdolla ja käsien vesipesumahdollisuudella. Siirrettävä wc tulee kolmessa eri mallissa: perusmalli, lämpöeristetty wc ja esteetön wc.

WC-kontti eli saniteettikontti

WC-kontit ovat isompia saniteettitiloja, jossa kontin sisään on rakennettu useampi wc-koppi ja pisuaareja. WC- eli saniteettikontti on yksi-WC:tä monipuolisempi ja miellyttävämpi käyttäjälle, sillä kontin sisään mahtuu käsienpesualtaat lämpimällä vedellä sekä käsienkuivain. Kontit ovat myös lämmitettyjä, jolloin kylmemmälläkin säällä saniteettitiloissa käynti on miellyttävää. Saniteettikontti taipuu moneen tarpeeseen ja Remeo tarjoaakin eri tyyppisiä kokoonpanoja eri asiakastarpeisiin. Tilat voidaan jakaa naisten ja miesten käyttöön. Miehille tarkoitettuun pisuaarikonttiin mahtuu yhtä aikaa sisälle useampi henkilö. Lisäksi myös suihkussa käynti on mahdollista suihkukontissa.

Käsienpesuallas

Ulkotiloihin sijoitettavat siirrettävät käsienpesualtaat toimivat kätevästi jalkapumpulla, eivätkä tarvitse sähköä. Altaat voidaan sijoittaa muiden saniteettitilojen läheisyyteen tai erikseen. Sani-KP käsienpesualtaissa on kaksi vastakkaista allasta käsien pesuun. Puhdasta vettä säiliössä riittää 163 litraa ja likaiselle vedelle on 178 litran säiliö.

Pisukrossi eli urinaali

Pisukrossi on siirrettävä urinaali, johon mahtuu kerralla käyttämään neljä henkilöä. Mihin tahansa sijoitettava pisukrossi on kätevä urinaali, jossa on 400 litran säiliö.

Septitankki eli lokasäiliö

WC-kontin alle sijoitettava septitankki on hyvä vaihtoehto kohteisiin, johon halutaan juokseva vesi, mutta kytkeminen viemäriverkostoon ei ole mahdollista

Tutustu saniteettipalvelut esitteeseemme

SANI-saniteettitilojen asennus

SANI-saniteettitilat voidaan kytkeä kunnalliseen viemäriin

  • kytketään kunnalliseen viemäriin 110 mm + puhdistusluukku
  • painevesi 3/4, vesijohtopaine max. 6 bar +venttiili
  • vesi- ja jätevesiliitännät sijaitsevat kontin päädyssä
  • asennettava tasaiselle alustalle
  • voimavirta 5-napainen pistoke
  • 32 A 220 V maadoitettava