Skip to content

Mediapersoona Juha ”Peris” Perälä on tuttu jo Periksen Unelmaduuni -kampanjasta. Peris halusi selvittää, millaista jäteautonkuljettajan työ oikeasti on ja hyppäsi päiväksi kuljettajamme Lassi Repon kyytiin.

Juha ”Peris” Perälä on tuttu aikaisemmasta työllistymistä tukeneesta “Periksen Unelmaduuni” -kampanjasta, jossa myös Remeo oli mukana.

Halusimme kampanjan avulla lisätä tietoa kiertotaloudesta ja jäteautonkuljettajan työstä, jolla on kestävän tulevaisuuden kannalta erittäin suuri merkitys.

Kiertotalous tarjoaa paitsi merkityksellistä työtä, myös monipuolisia toimenkuvia ja työuria. Vantaan yksikön kuljettajamme Lassi Repo on viihtynyt alalla jo 13 vuotta.

Keitä ovat ne oikeat kiertotalouden sankarit?

Peris vietti päivän Lassin seurassa ja oppi sen aikana lisää paitsi jätautonkuljettajan työstä, myös siitä, miksi lajittelu on tärkeätä, miksi jätteet eivät olekaan jätteitä kiertotaloudessa ja keitä ovat ne oikeat kiertotalouden sankarit.

Hyppää siis mukaan jäteauton kyytiin! Periksen haastattelussa Lassi kertoo muun muassa kuljettajan työstään ja miksi hän itse on viihtynyt alalla.

Lue lisää kiertotalouden sankareista ja katso video päivän tunnelmista: remeo.fi/yritys/kiertotalouden-sankarit

Ehkäpä sinäkin löydät unelmatyösi kiertotalouden parista? Seuraa työpaikkailmoitteluamme. Etsimme jatkuvasti tekijöitä erilaisiin töihin ja toimenkuviin: remeo.fi/yritys/avoimet-tyopaikat

Takaisin listaukseen