Skip to content

Panu Routasalo on valittu Remeon uudeksi toimitusjohtajaksi ja hän aloittaa tehtävässä perehdytysjaksolla 1.9.2024 ja ottaa toimitusjohtajuuden 11.10.2024 alkaen. Panu Routasalo on uransa aikana työskennellyt toimitusjohtajana Teknoksella sekä johtotehtävissä UPM-Kymmenellä ja Nesteellä. Hänellä on laaja-alainen kokemus organisaatioiden johtamisesta, myynnistä sekä teollisista arvoketjuista. Panu Routasalo on valmistunut diplomi-insinööriksi vuonna 2006.  

Etsimme Remeon toimitusjohtajaksi henkilöä, jolla on vahva tausta materiaalivirtojen hallinnassa ja materiaalien jalostuksessa tukeaksemme Remeon jo pitkälle edennyttä kehitystä jätehuoltoyrityksestä kohti aitoa kierrätysyhtiötä. Routasalon laaja osaaminen näillä alueilla tulee olemaan arvokasta Remeon tulevalle kehitykselle”, sanoo Hartwall Capitalin Managing Director, Head of Investments, Niko Mokkila. 

Remeo tiedotti 22.4.2024 Johan Mildin jättävän tehtävänsä Remeon toimitusjohtajana, ja jatkavan tehtävässä siihen asti, kunnes uusi toimitusjohtaja aloittaa, jotta tehtävien sujuva siirtäminen voidaan varmistaa. Johan Mild toimii Remeon toimitusjohtajana 10.10.2024 saakka. 

Johanin johdolla Remeosta on kasvanut vahva kiertotalouden edelläkävijä, josta haluan hallituksen puolesta kiittää häntä lämpimästi. Tältä pohjalta Panulla on erinomaiset lähtökohdat johtaa Remeo seuraavaan kasvuvaiheeseen, jossa yhtiöllä on vahva kädenjälki Suomen CO2-päästöjen vähentämisessä ja laadukkaiden uusioraaka-aineiden tuottamisessa”, kommentoi Remeon hallituksen puheenjohtaja Pertti Korhonen 

Lisätietoja:  

Pertti Korhonen
Remeon hallituksen puheenjohtaja  
sähköposti: markkinointi@remeo.fi  

Remeo lyhyesti  

Remeo on suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteita jätehuollon, materiaalikierron ja raaka-ainehankintojen saralla. Olemme kunnianhimoinen kierrätystoimialan kehittäjä ja hyödynnämme materiaalien lajittelussa moderneinta älyteknologiaa, joka tekee materiaalikierrostamme toimialan tehokkainta. Missionamme on Suomen CO2 -päästöjen vähentäminen kierrätysasteen noston avulla.  Remeo toimii Suomessa valtakunnallisesti ja työllistää 430 kiertotalousammattilaista. Vuosittainen liikevaihtomme on yli 100 miljoonaa euroa.   

Takaisin listaukseen