Skip to content

Radio Suomi POPin Aamulypsystä tuttu Juha ”Peris” Perälä etsii unelmaduuniaan jäteautonkuljettajana

Remeo on mukana työllistymistä tukevassa kampanjassa ”Periksen unelmaduuni”. Peris on Radio Suomi POPista tuttu Juha Perälä, joka kantaa huolta nuorten työllistymisestä ja esittelee kampanjassa erilaisia ammatteja.

Jäteautonkuljettajan työllä on iso merkitys tulevaisuudelle

”Kampanjalla tuemme nuorten työllistymistä ympäristöhuoltoalalle. Haluamme lisätä tietoa kiertotaloudesta ja jäteautonkuljettajan työstä, jolla on kestävän tulevaisuuden kannalta suuri merkitys”, sanoo henkilöstöpäällikkö Sirpa Kinnunen Remeo Oy:stä.

Periksen unelmaduuni -kampanja yhdistää työntekijät ja työnantajat, kannustaa ihmisiä etsimään unelmatyötään ja tukee erityisesti nuorten työllistymistä.

”Meille on tärkeätä olla mukana tällaisessa kampanjassa, jossa voimme konkreettisesti työllistää nuoria. Tämän kampanjan lisäksi Remeo on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, joka tähtää myös nuorten työllistämiseen”, Kinnunen jatkaa.

Juha Perälä

Mitä Peris oppi yhden päivän aikana ympäristöhuoltoalalla?

Peris toimi yhden päivän Remeo Oy:llä kuljettajan apumiehenä, mitä edelsi normaali perehdytys työhön. Päivästä tuotettiin video, jonka näette Periksen YouTube-kanavalla – ks. linkki alla.

Mitä Peris sitten oppi tuon päivän aikana?

Peristä on motivoinut erityisesti se, että hän saa kampanjan aikana esitellä nuorille erilaisia työympäristöjä ja -tehtäviä, joita ei välttämättä itse tulisi ajatelleeksi unelmeduunina.

”Paras saavutus kampanjalle olisikin, että sen kautta joku nuori, tai miksei varttuneempikin työnhakija, löytää itsellensä työpaikan tai ainakin motivoituu etsimään sellaista”, sanoo Jani Piipari kampanjan toteuttavasta SportSpotista.

Tutustu Periksen Remeo-päivään somessa!

Löydät kaikki Remeo-videot ja Insta-postaukset Periksen YouTube- ja Instagram-tileiltä. Pääset niihin helposti käsiksi myös täältä:

Periksen Unelmaduuni YouTubessa

Periksen Unelmaduuni Instagramissa

Peris Instagramissa

Periksen perehdyttäjänä toimi Lassi Repo Vantaan yksiköstä.

 

Kiinnostuitko kiertotaloudesta? Kysy meiltä lisää!

Kiertotalous ei ole mitään hypetystä, vaan viisaita ratkaisuja maapallon säästämiseksi tuleville sukupolville. Kiertotalouden toteuttamisella parannamme oman elämämme laatua jo nyt – sen lisäksi, että pelastamme maapallon ja säästämme rahaa. Tässä voittavat kaikki.

Meillä ympäristönhuoltoyrityksillä on tärkeä rooli kiertotalouden konkreettisina toteuttajina. Mikäli työ, jolla on oikeasti merkitystä meidän kaikkien tulevaisuuden kannalta, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Löydät näiltä sivuiltamme avoimet työpaikat, henkilöstöhallinnon yhteystiedot ja tarinoita siitä, miksi meillä viihdytään. Voit myös aina jättää meille avoimen hakemuksen!

Huolehditaan tulevaisuudesta yhdessä!

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 7.30 - 16.00 numerossa