Skip to content

Kesä on monessa yrityksessä hyvä aika siivota toimitiloja, käydä läpi arkistoja ja hoitaa kuntoon määräajoin tehtäviä jätehuollon toimenpiteitä, kuten vaarallisten jätteiden tyhjennykset. Remeo on apuna myös kesäjuhlien ja -tapahtumien jätehuollossa. 

Tietoturva-astiat ja talkoolavat takaavat toimitilojen helpon siivouksen

Remeon tietoturvapalvelut huolehtivat yritysten salassapitoa vaativien paperimateriaalien keräämisestä, käsittelystä ja hävittämisestä. Astiat ovat luotettavasti lukittuja, kuljettajamme tietoturvamateriaalien kuljettamiseen koulutettuja, ja tarvittaessa toimitamme asiakkaille myös tuhoamistodistukset.

Siivoa ylimääräiset tavarat ja materiaalit yrityksesi varastoista helposti Remeon talkoolavan avulla. Käsittelemme ja kierrätämme talkoolavalle jätetyt materiaalit vastuullisesti. Pakettihinta talkoolavalle on 450 € / 3 pv. 

Vaaralliset jätteet on tyhjennettävä vähintään kerran vuodessa

Milloin yrityksestänne kerättiin viimeksi vaaralliset jätteet? Vaarallisia jätteitä saa varastoida enintään yhden vuoden verran, ja sellaisia ovat jätteet, jotka kemiallisen tai muun ominaisuutensa vuoksi voivat aiheuttaa erityistä vaaraa tai haittaa terveydelle tai ympäristölle. 

Kesäjuhlien ja -tapahtumien jätehuoltoratkaisut

Tapahtuman jätehuolto on olennainen osa minkä tahansa tapahtuman tai yritysjuhlan onnistumista. Remeo tarjoaa kattavia ja räätälöityjä jätehuoltopalveluja, jotka varmistavat, että tapahtumasi on toimiva ja ympäristöystävällinen. Kokemuksemme ja ammattitaitomme takaavat tapahtumanjärjestäjille jätehuoltosuunnitelman, joka kattaa kaikki tapahtuman vaiheet suunnittelusta purkuun ja siivoukseen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia saniteettituotteita tapahtumiin, kuten WC-kontit, yksiö-WC:t, septitankit, pisukrossit ja käsienpesupisteet, jotka takaavat hygienian ja viihtyvyyden kaikille tapahtumavieraille.   

Takaisin listaukseen