Skip to content

Haluamme auttaa asiakkaitamme ja kaikkia suomalaisia viettämään kestävää joulua. Tänä vuonna joulukalenterimme jokaisen luukun takaa löytyy konkreettisia vinkkejä tai ohjeita, joilla voitte rakentaa lämpimän ja vastuullisen joulun. Osallistumalla joulukilpailuumme voit antaa muille kestävän joulun vinkkejä ja voittaa aineettoman joululahjan!

Remeon vihreään asuun pukeutunut joulupukki on jo liikenteessä. Hän muistuttaa meitä kaikkia siitä, että jouluna on paitsi joulun taikaa, myös mahdollisuus ajatella uudestaan.

Haluamme tänäkin vuonna auttaa asiakkaitamme ja kaikkia suomalaisia kestävän joulun viettoon kierrättämällä kaiken mahdollisen jätteen takaisin hyötykäyttöön. Turun seudulla tarjoamme lisäksi kestävää joulun lisäpalvelua.

Joulu ei ole yhden illan juttu vaan kestävä juhla

Tämän joulun ja uudenvuoden aikana tarjoamme myös teille kaikille mahdollisuuden auttaa. Kerro siis oma kestävän joulun vinkkisi ja voit voittaa kiertotalouden mukaisen aineettoman joululahjan! Paljastamme mieltä lämmittävän palkinnon jouluaattona ja kilpailu päättyy loppiaisena.

Joulukalenterissa vinkkejä kestävän joulun viettoon

Tänä vuonna Remeo auttaa kestävän joulun rakentamisessa joka päivä joulukuun alusta jouluaattoon asti. Tämän teemme antamalla konkreettisia vinkkejä tai ohjeita, joilla voitte luoda lämpimän ja vastuullisen joulun. Avaa siis joka päivä kalenterin luukku ja tutustu kestävän joulun vinkkeihimme!

Lue lisää kampanjasivultamme!

 

Takaisin listaukseen