Skip to content

Rakennutamme Vantaalle kierrätyslaitoksen, joka edistää merkittävästi kiertotalouden toteutumista Suomessa. Olemme koonneet verkkosivuillemme oman osion, josta löytyy runsaasti tietoa tulevaisuuden kierrätyslaitoshankkeesta. Osiossa on muun muassa ajankohtaisia uutisia, kuvia ja videoita. Sisältö päivittyy jatkuvasti hankkeen kehittyessä, seuraa edistymistämme!

Rakennus- ja muun teollisuuden sekä kaupan jätemateriaaleille suunnitellun kierrätyslaitoksen rakentaminen aloitettiin toukokuussa 2020 maanrakennustöillä ja laitos käynnistyy loppuvuodesta 2021. Seuraamme tiiviisti myös verkkosivuillamme hankkeen etenemistä.

Mitä kaikkea täältä löytyy?

Verkkosivuosiossamme kerromme mm. hankkeestamme pähkinänkuoressa ja vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin.

Löydätte laitoshankkeestamme jatkuvasti uutta kuvamateriaalia ja ajankohtaisia uutisia sekä henkilöesittelyjä. Myös aiheeseen liittyvät tuoreimmat blogikirjoituksemme ja artikkelimme ovat helposti löydettävissä sivustolta.

Jaamme osiossa myös hankkeemme tiedotteet eri kielillä ja osiosta löydätte suoran linkin erityisesti mediaa palvelevaan STT Info -palveluun.

Lisää suosikkeihisi jo nyt!

Löydätte laitoshankkeemme oman verkkosivuosion KIERTOTALOUS-alasivun alta tai suoran linkin https://remeo.fi/kiertotalous/tulevaisuuden-kierratyslaitos/ kautta. Osio kannattaa laittaa jo nyt omiin suosikkeihisi!

 

Takaisin listaukseen