Skip to content

Lahti toimii kansainvälisen Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland -tapahtuman isäntäkaupunkina 29.6.2019. Perjantaina järjestetään lisäksi lapsille oma Ironkids-tapahtuma. Remeo on mukana tukemassa tapahtuman vastuullisessa ja kestävässä toteuttamisessa.

Remeo toimittaa Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland -tapahtumaan jäteastiat ja jätelavat sekä saniteettitilat. Lahden ammattikorkeakoulun (LAMK) ympäristöalan opiskelijat ovat ohjaamassa jätteiden lajittelua. Uutena asiana mukaan tulee nyt muovipakkausten kierrätys.

Kiertotalous tutuksi tapahtumassa

”Yhteistyö on meille viestinnällisesti tärkeää, koska haluamme kertoa kilpailijoille ja katsojille vihreistä arvoistamme ja kiertotalouden merkityksestä sekä tehdä näkyväksi vastuullista ja kestävää toimintaamme”, sanoo  kilpailunjohtaja Tiina Boman.

Kun kisat on käyty, niistä ei näy jätteiden muodossa jälkeäkään. ”Voidaan sanoa, että lajittelu kuuluu tapahtuman yleissivistykseen ja yhteistyö Remeon kanssa on hyvin luonnollista”, Tiina toteaa.

Esillä myös biokaasulla kulkeva jäteauto

Aluemyyntipäällikkö Niko Semeri Remeo Oy:stä on innoissaan. ”Tämä on hyvä yhteistyökuvio. Pyrimme tekemään kaikkemme, jotta kisat onnistuvat ja kiertotalous toteutuu mahdollisimman tehokkaasti.”

”Perjantain Ironkids-tapahtumassa lapsilla on lisäksi mahdollisuus tutustua Remeo Oy:n biokaasulla kulkevaan jäteautoon. Kaksilokeroautolla pystymme kuljettamaan kahta eri jätelaatua samalla kertaa, koska auton sisällä on kaksi erillistä kuormatilaa.”

Lue lisää kestävästä ja vastuullisesta tapahtumasta ASIAKASTARINAT-sivultamme.

Kuvat: Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland

Takaisin listaukseen