Skip to content

Tänään tiistaina 11.6. maailman ja kotimaan huiput kohtaavat jälleen yleisurheilun suurkisoissa Turussa. Paavo Nurmi Games on osa Paavo Nurmen muistoa kunnioittavaa Paavo Nurmi Festivalia. Remeolla on pitkä kokemus Paavo Nurmen nimeä kantavien tapahtumien ympäristöhuollon onnistuneesta hoitamisesta.

Turun Urheiluliitto järjesti ensimmäiset Paavo Nurmen kisat suurjuoksijalleen Paavo Nurmelle 60-vuotissyntymäpäivälahjaksi kesäkuussa 1957. Paavo Nurmi Games on osa IAAF:n World Challenge -sarjaa. Ilmapiiri ja tunnelma ovat Turun jokirannassa ja kauniilla luonnonläheisellä stadionilla unohtumaton kokemus, jota ei kannata jättää väliin!

Pitkä yhteistyö uudistuu jatkuvasti

Pitkäaikainen yhteistyö sujuu hyvässä hengessä. ”Remeo on meille hyvä, luotettava ja innovatiivinen yhteistyökumppani. Kehitämme jätehuoltoa koko ajan yhdessä palvelujen tehokkuutta ja käyttäjäystävällisyyttä ajatellen. Yhteistyömme uudistuu tarpeiden mukaan – ihan niin kuin tapahtumatkin elävät ajan hengessä”, Ahonen pohtii.

Lue asiakastarinasta, miten onnistumme yhdessä!

Remeo osallistuu yhteistyökumppanina vuosittaisiin Paavo Nurmi Festival -tapahtumiin, joita ovat Paavo Nurmi Marathonin lisäksi kesäkuussa järjestettävät Paavo Nurmi Games -yleisurheilukisat sekä syyskuinen Ruissalojuoksu. Lue asiakastarina ja katso video:

Asiakastarina: Urheilu ja jätehuolto kohtaavat hyvässä hengessä

 

Takaisin listaukseen