Skip to content

Remeo tarjoaa nyt interaktiivisen ja osallistavan verkkokoulutuksen henkilöstön kierrätysosaamisen tueksi. Koulutukseen sisältyy tietoa kiertotaloudesta, jätteiden lajittelusta sekä siitä, mitä jätteille tapahtuu, kun ne lähtevät toimipisteestä kierrätykseen. Koulutuksen läpikäytyään henkilöstö osaa lajitella jätteet oikein jätelain etusijajärjestyksen huomioon ottaen ja ymmärtää materiaalien kierrättämisen tärkeyden verrattuna poltettaviin jätteisiin. Oikein lajitellut jätteet lisäävät yrityksen ympäristövastuullisuutta, sillä erilliskerätyt materiaalit saadaan suoraan kiertoon ilman vaaraa niiden päätymisestä energiahyödynnykseen. Kierrätyksen lisääntyminen näkyy usein myös jätekustannusten pienentymisenä, sillä materiaalina hyödynnettävien jätejakeiden käsittelymaksut ovat joko pienemmät kuin poltettavien jätteiden tai niitä ei peritä lainkaan.

Interaktiivinen, informatiivinen ja helppokäyttöinen

Verkkokoulutuksen kesto on noin 20 minuuttia ja se on tehty mahdollisimman helppokäyttöiseksi, jotta eritasoiset tietokoneen käyttäjät voivat suorittaa koulutuksen ongelmitta. Koulutuksessa on sekä hyödyllisiä tietoiskuja että aktivoivia tehtäviä. Koulutuksen lopuksi on lyhyt testi, jonka onnistuneesti suorittanut saa diplomin kierrätyskoulutuksen suorittamisesta.

Koulutus koostuu eri aihealueista, joissa opitaan yleisesti lajittelusta, kiertotaloudesta sekä konkreettinen lajitteluopaskoulutus opettaa henkilöstölle alakohtaiset lajittelutarpeet.

Räätälöidyt koulutuspaketit yksilöllisiin tarpeisiin

Remeon verkkokoulutus sekä rakennusliikkeille, autoalalle että kaupan ja palveluiden -alan toimijoille on nyt saatavilla ja sitä voidaan kustomoida asiakkaan tarpeiden mukaan. Esimerkiksi vaarallista jätteitä tuottavan yrityksen koulutus voi pääosin keskittyä kouluttamaan henkilöstöä vaarallisten jätteiden lajittelusta. Toimistotyöntekijöiden tarpeisiin koulutusta voidaan kustomoida tietosuoja sekä paperijätteen lajitteluun. Koulutuksia voi tehdä useampia erilaisia yrityksen sisällä eri osastojen tarpeiden mukaisesti. Otamme koulutuksen sisällöissä asiakkaidemme yksilölliset tarpeet huomioon. Koulutuksen sisällöt kanssasi suunnittelee asiantuntijatiimimme, joka on myös verkkokoulutuksen aloituksen ja käytön tukena.

Kierrätyskoulutus lisää ympäristövastuullisuutta

Kompastuskivi monen yrityksen jätehuollossa on väärin lajitellut jätteet. Väärään astiaan päätyvä jäte aiheuttaa loppukäsittelyssä lisätyötä, joka lisää myös jätteenkäsittelyn hintaa. Mikäli jätteet ovat lajiteltu oikein jo lähtöpaikassaan lajittelu tehostuu ja saamme puhtaampaa materiaalia kiertotalouteen. Puhtaampi materiaali tarkoittaa parempaa materiaalia uusiokäyttöön, jolloin yrityksesi ympäristövastuullisuus paranee.

Tee sinäkin vastuullinen teko ja kouluta henkilöstösi paremmiksi kierrättäjiksi!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Takaisin listaukseen