Skip to content

Perjantaina 13.9. vietetään Valtakunnallista Tapaturmapäivää, joka haastaa työpaikat mukaan – tavoitteena nolla tapaturmaa.

Vuosittain Suomessa sattuu yli 100 000 työtapaturmaa. Työajalla sattuu tyypillisesti liukastumisia, kaatumisia, haavoja ja vammoja taakkaa siirtäessä. Ylivoimaisesti eniten tapaturmia sattuu miehille. Usein sattumusten taustalla on kiire ja kikkailu, jolla tarkoitetaan riskialtista toimintaa ilman harkintaa ja kunnollisia välineitä.

Tapaturmia voi ehkäistä ennalta. Työpaikoilla päästään kohti tapaturmien nollatavoitetta suhtautumalla päättäväisesti ja pitkäjänteisesti työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Työhön liittyviä riskejä ei lakaista maton alle, vaan ongelmat ratkotaan yhdessä jakamalla kokemuksia ja onnistumisia.

“Meillä Remeo Oy:ssä tapaturmien ehkäisy ja työturvallisuuden kehittäminen ovat oleellinen osa jokaista päiväämme. Sen lisäksi, että olemme asettaneet omat tavoitteemme korkealle, haluamme toimia vahvasti Nolla tapaturmaa -foorumin jäsenenä”, sanoo HSEQ-päällikkö Eeva Perälä Remeo Oy:stä.

Takaisin listaukseen