Skip to content

Uudistamme laskutuskäytäntöjämme, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Muutokset näkyvät asiakkaillemme mm. laajennettuna asiakaspalveluna. Uusi laskutuskumppanimme on Intrum Oy.

Osa e-lasku- ja suoramaksusopimuksista uusittava

Osana uudistusta joidenkin asiakkaidemme aiempi e-lasku- tai suoramaksusopimus Remeo Oy:lle on päättynyt. Tiedotamme näitä asiakkaitamme suoraan kirjeitse.

Mikäli nämä asiakkaamme toivovat jatkossakin e-laskun Remeo Oy:stä tai vaihtoehtoisesti laskun veloituksen tililtä suoramaksuna, heidän tulee tehdä vastaava sopimus verkkopankissa uudestaan.

Tiedot sopimuksen uusimista varten:

Laskuttajan nimi: Remeo Oy

Laskutusaihe: Jätelasku

Tunnistetieto: aiemman laskun viitenumero

Yhteystiedot laskuihin liittyen

Remeo Oy:n laskujen maksamiseen liittyvissä kysymyksissä asiakkaamme voivat olla yhteydessä: Intrum Oy, lasku- ja reskontrapalvelu, puh. 09 2291 1790 ma-pe 7.30 – 20.00 ja la 9.00 – 16.00, maksuvalvonta@intrum.com.

Laskujen sisältöön liittyvissä kysymyksissä asiakkaamme voivat olla edelleen yhteydessä asiakaspalveluumme, puh. 010 5400 ja asiakaspalvelu@remeo.fi.

Paperilaskujen lähettämisestä laskutuslisä

Huomioittehan, että jatkossakin perimme paperisesta laskusta 2,48 euron laskutuslisän / lasku. Verkkolaskun etuja ovat mm. ympäristöystävällisyys ja nopeus, laskut myös löytyvät helposti samasta paikasta.

Lisätiedot muutoksesta

Mikäli haluatte kysyä lisää laskutuskäytäntöjemme uudistamisesta, olettehan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme puhelimitse 010 5400 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@remeo.fi.

Takaisin listaukseen