Skip to content

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen Työnjohtajaa Vantaan kuljetustuotantoon. Meillä Remeo Oy:ssä erinomainen esimiestyö on tärkeä asia. Jos sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esimiestaidot sekä positiivinen asenne, saatat olla etsimämme henkilö.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että sinulla on esimerkiksi alempi korkeakoulututkinto logistiikan alalta, kokemusta vaativista työnjohtotehtävistä ja raskaan kaluston teknistä tuntemista. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii järjestelmällisyyttä, huolellisuutta ja reippautta. Tehtävässä tarvitset myös hyvää paineensietokykyä sekä tietoteknistä osaamista.

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Tehtäviisi kuuluvat mm.

  • Kuljettajien lähiesimiehenä toimiminen
  • Päivittäisen tuotannon ohjaaminen
  • Työvuorojen suunnittelu ja työtehtävien jako
  • Kuljettajien työturvallisuuden sekä muun toiminnan valvonta
  • Kalustohuollon suunnitteleminen ja valvonta

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää. Lue sivuiltamme lisää Remeo Oy:stä työpaikkana ja siitä, miksi meillä viihdytään!

Kysy lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Risto Luoto sähköpostitse: risto.luoto@remeo.fi.

Hae heti – paikka täytetään pian!

Heräsikö kiinnostuksesi? Tartu tilaisuuteen lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.5.2019 mennessä täältä tai Avoimet työpaikat -sivujen kautta. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Takaisin listaukseen