Skip to content

Kaipaatko uusia haasteita? Jos olet taloushallinnon ammattilainen, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja hyvä asenne, voit olla uusi pääkirjanpitäjämme.

Mitä odotamme sinulta?

Olet täsmällinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on kykyä toimia ajoittaisen paineen alla.

Odotamme sinulta useamman vuoden työkokemusta kirjanpitäjän tehtävistä sekä tilinpäätösten laatimisesta. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset kehittymään loistavan tiimin tuella. Saat kattavan perehdytyksen, mukavat työkaverit sekä ison talon hyvät henkilöstöedut. Työsuhde on vakituinen.

Tässä tehtävässä olet osa ammattitaitoista taloushallinnon tiimiämme. Vastaat mm. kirjanpidosta, konsernitilinpäätöksestä ja ostoreskontrasta sekä toimit pääyhteyshenkilönä ulkoistettuun myyntireskontraan.

Kiinnostuitko? Hae heti!

Jos haluat lisätietoja tehtävästä, voit soittaa perjantaina 26.6. klo 13 – 14 tai perjantaina 3.7. klo 10 – 11 talousjohtaja Tuukka Metsäaholle, puh. 044 353 0355.

Heräsikö kiinnostuksesi? Tartu tilaisuuteen lähettämällä tätä kautta vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 12.7.2020. Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä jo hakuaikana.

Takaisin listaukseen