Skip to content

Hae meille kivaan tiimiin! Etsimme nyt aluemyyntipäällikköä Uudellemaalle. Saat loistavan työyhteisön ja pääset tekemään merkityksellistä työtä kiertotalouden ja ympäristön eteen.

Vahvistamme myyntitiimiämme ja haemme tavoitteellista ja aktiivista aluemyyntipäällikköä Uudellemaalle. Aluemyyntipäällikkönä vastaat ympäristöhuoltopalveluiden uusmyynnistä sekä asiakkuuksien kehittämisestä. Osaat tunnistaa asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeet ja tarjota niihin parhaat ratkaisut kattavista palveluistamme. Raportoit tehtävässäsi myyntijohtajallemme.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta B2B -myynnistä. Olet määrätietoinen ja oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työhön. Persoonassasi korostuvat oikeanlainen myyntinälkä ja kunnianhimo. Olet hyvä neuvottelija ja toimintatapasi on yhteistyökykyinen ja asiakaskeskeinen. Koulutuksesi ja kokemuksesi tuloksellisestä myyntityöstä tukee työssä menestymistäsi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön lisäksi merkityksellisen ja monipuolisen työn yrityksessä, joka kehittää yhdessä asiakkaiden kanssa uusia ja innovatiivisia ympäristöhuollon ja kiertotalouden ratkaisuja. Hyvien työsuhde-etujen ja kilpailukykyisen palkan lisäksi pääset omilla tuloksillasi ja saavutuksillasi vaikuttamaan omaan tulotasoosi.

Kiinnostuitko? Hae heti!

Hae tehtävää tämän linkin kautta: https://inhunt.fi/inhunt_opportunities/aluemyyntipaallikko-uudenmaan-alue-remeo-oy-86997/ Liitä mukaan CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi.

Hakemukset toivotaan 7.2.2020 klo 16.00 mennessä. Tehtävää kannattaa hakea nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Groupin Senior Headhunter Heini Savio, puh. +358 50 3223283.

Takaisin listaukseen