Skip to content

Poikkeuksellinen aika on näkynyt alkukevään aikana myös siinä, että tilapäiseen käyttöön tarkoitettujen saniteettituotteiden kysyntä on kasvanut selvästi. Rakennustyömaat, taloyhtiöiden saneeraukset ja erilaiset tapahtumat ovat tyypillisiä käyttökohteita mm. WC- ja suihkukonteille ja yksiö-WC:ille, mutta nyt niitä vuokrataan myös logistisiin kohteisiin ja viranomaiskäyttöön.

”Olemme havainneet, että saniteettiratkaisuidemme kysyntä on noussut vahvasti viimeisen kuukauden aikana, kertoo aluemyyntipäällikkö Jussi Rautalin.

Tavanomaisena aikana saniteettituotteita käytetään paljon esimerkiksi rakennustyömailla, taloyhtiöiden saneerausten aikana ja erilaisissa tapahtumissa, kuten festivaaleilla ja isoissa juhlatilaisuuksissa.

WC- ja suihkutiloja ja käsienpesualtaita kysytään

Selvästi uusina käyttökohteina tilapäisille saniteettiratkaisuille ovat nousseet tänä keväänä esimerkiksi logistiset kohteet, joissa aikaisemmin on mahdollisesti ollut yhteistiloja käytössä. Lisäksi erilaisten viranomaistehtävien lisääntyminen on nostanut saniteettituotteiden kysyntää.

”Meiltä tyypillisesti vuokrataan tilapäiseen käyttöön yksiö-WC:itä, WC-kontteja, suihkukontteja sekä käsienpesualtaita. Myös erilaisia erityisratkaisuja vaativia WC-kontteja tarvitaan tilapäiskäytössä, näitä ovat esimerkiksi liikuntarajoitteiset huomioon ottavat WC:t, Rautalin täsmentää.

”Tällä hetkellä eri saniteettiratkaisuja on vielä hyvin saatavilla, mutta kysyntä on kasvanut vahvasti, joten on hyvä olla nopeasti liikkeellä, varsinkin jos on tarvetta suurille määrille, Rautalin toteaa.

Lue lisää:

https://remeo.fi/palvelut/saniteettipalvelut/

https://remeo.fi/tuotteet/saniteettituotteet/

https://remeo.fi/wp-content/uploads/2018/05/Remeo_saniteettipalvelut_esite.pdf

Takaisin listaukseen