Skip to content

Tänään perjantaina 21.9. vietetään Kansainvälistä Nollapäästöpäivää: http://zeroemissionsday.org/

Ilmastonmuutos on yksi yhteiskuntamme merkittävimmistä ratkaisuja kaipaavista ongelmista. Ratkaisun ja päästöjen vähentämisen keskiössä ovat kuluttajien tekemät valinnat.

Perjantaina 21.9.2018 vietettävän Nollapäästöpäivän tavoitteena on antaa maapallolle vapaapäivä fossiilisten polttoaineiden käytöstä ja kiinnittää huomiota haitallisiin päästöihin.

Nollapäästöpäivää Suomessa kehittävällä CLC:llä on jo 50 jäsentä, joiden joukossa on suuria ja pieniä yrityksiä, kuntia, yliopistoja ja tutkimuslaitoksia sekä järjestöjä. Lue lisää CLC:n sivuilta: https://clc.fi/2018/09/kotitalouksien-kulutus-aiheuttaa-jopa-70-paastoista-muistuttaa-nollapaastopaiva-21-9/

Jäsenistä S-ryhmä on käynnistänyt Iso Juttu -kampanjan, jonka tavoitteena on vähentää päästöjä miljoonalla tonnilla vuoteen 2030 mennessä, ja myös kuluttaja-asiakkaita haastetaan vähentämään omia päästöjään. Remeo on mukana Iso Juttu -kampanjassa, lue lisää täältä.

Pidätkö matkailusta? Reissaatko mieluummin kotimaassa ja vai etelän lämmössä? Entä pohditko koskaan matkustamisen ilmastovaikutuksia? Jaa kokemuksesi Suomiloma-chatissa, joka järjestetään S-ryhmän Twitter-tilillä kansainvälisenä nollapäästöpäivänä eli perjantaina 21.9. kello 11–11.30. Chat on osa S-ryhmän Iso juttu -ilmastokampanjaa.

Liity täältä chattiin: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/uutinen/osallistu-s-ryhman-suomiloma-chattiin-twitterissa-219/4703306_384136

Takaisin listaukseen