Skip to content

Remeo on mukana Ekolava-ympäristö-ohjelmaan, jossa kompensoidaan vaihtolavojen hiilipäästöjä. Vaihtolavat ovat suosittu tuote ja haluamme teoillamme auttaa ympäristöä. Jokaista Fincumetiltä ostamaamme vaihtolavaa kohden istutetaan Taimiteton kanssa taimi ja samalla työllistetään myös suomalaisia nuoria. Taimiteon avulla voimme lisätä konkreettisia tekojamme ympäristön puolesta ja nauttia jatkossakin vihreistä metsistä.

Taimiteko aloitti toimintansa vuonna 2019 ja sen tavoite on  istuttaa 10 000 hehtaaria uutta metsää vuoteen 2030 mennessä. Olemme ylpeinä mukana tukemassa tätä tavoitetta.

Näin Taimiteon hiilikompensaatio toimii

Hiilikompensaatio tarkoittaa toimintaa, jossa aiheutuneita hiilidioksidipäästöjä pyritään vähentämään toisaalla, mm. hiilinieluja luomalla. Perusajatuksena, että organisaatio tai yhteisö on jo omalla toiminnallaan yrittänyt vähentää päästöjään mahdollisimman paljon, ja jäljelle jäävät päästöt hyvitetään kompensaatiolla. Usein tällaiset kohteet tarjoavat alhaisilla kustannuksilla suurta hyötysuhdetta ja ovat kestäviä ratkaisuja.

Kuva: Taimiteko.fi

Metsiin luotu hiilinielu on hyvä hiilikompensaatiokohde, sillä se on pitkäaikainen ja aktiivinen. Metsittäminen luo myös uusia elinympäristöjä sekä ekosysteemipalveluita. Taimiteossa mukana olevien maa-alueiden hiilikompensaatiosuhdetta kuvastaa yllä oleva kuvaaja, josta ilmenee kuinka metsämaan hiilensidonta jakautuu puuston ja maaperän välille.

Remeon vaihtolavat

Vuokraamme korkealaatuisia vaihtolavoja, jotka kestävät raskasta käyttöä. Monikäyttöiset vaihtolavamme soveltuvat monenlaisten jätteiden keräämiseen erilaisissa kohteissa, kuten rakennustyömailla, teollisuus- ja varastokiinteistöissä sekä pihamailla siivoustalkoiden yhteydessä.

Laajaan valikoimaamme kuuluu runsaasti eri kokoisia (16-35 m3) ja eri mallisia avolavoja, painavaa kuormaa kestäviä kivi-, betoni-, tiili- tai maa-aineslavoja, kansilavoja, umpilavoja, metalliromulavoja, romulavoja sekä nostokorvakkeilla varustettuja lavoja. Vaihtolava sopii työmaalle ja taloyhtiön pihaan jätteiden keräykseen.

Remeon lavat voidaan tarvittaessa varustaa kannella, verkolla tai erilaisilla syöttöaukoilla, jolloin niistä saadaan entistä monikäyttöisempiä ja sopivia moneen eri tarkoitukseen.

Lue lisää vaihtolavoistamme täältä.

16 m3 vaihtolava syvättynä

Takaisin listaukseen