Skip to content

Useat työntekijäliitot ja ammattiliitot ovat ilmoittaneet lakosta 1.-2.2.2024 Petteri Orpon hallitusohjelman työntekijöihin kohdistuvien heikennysten ja leikkausten vastustamiseksi. Lakko kestää perjantaihin 2.2.2024 klo 24.00 asti. Remeo Oy kuuluu lakon piiriin, minkä vuoksi lakon aikana Remeon hoitamia jätehuollon logistiikan tehtäviä jää suorittamatta.

Lakkotoimet eivät vaikuta Remeon jalostuksen liiketoimintaan ja Remeon käsittelylaitokset ja vaakapalvelut toimivat normaalisti. 

Lakko vaikuttaa Remeon jätehuollon logistiikan toimintaan ja lakon aikana asiakkaiden jätteitä jää tyhjentämättä. Lakon aikana priorisoimme kriittisiä työtehtäviä, kuten teollisuuden alan jätepalveluita. Lakon jälkeen tyhjennysajot jatkuvat normaalissa järjestyksessä ja pyrimme purkamaan syntyneen viiveen tyhjennyksissä mahdollisimman pian. 

Seuraamme lakkotilannetta ja pyrimme tekemään parhaamme, jotta voimme minimoida häiriöt asiakkaillemme. Emme valitettavasti pysty täysin ennakoimaan lakon vaikutusta asiakkaillemme ja pahoittelemme tilannetta. 

Asiakaspalvelumme on auki lakon aikana, lisäksi meidät tavoittaa sähköisten yhteydenottolomakkeiden kautta.

Takaisin listaukseen