Skip to content

Remeon toimitusjohtaja Johan Mild on ilmoittanut aikomuksestaan jättää tehtävänsä toimitusjohtajana. Remeon hallitus on aloittanut hänen seuraajansa etsinnän. Mild jatkaa toimitusjohtajana seuraajansa aloitukseen asti, ja tulee olemaan mukana varmistamassa tehtävien sujuvan siirron uudelle toimitusjohtajalle.

– Johanin johdossa Remeo on kasvanut merkittävästi ja muuttunut jätehuoltoyrityksestä aidoksi kiertotalousyhtiöksi. Johan on, yhdessä tiiminsä kanssa, luonut organisaation ja kulttuurin, joka on menestyksekkäästi ohjannut Remeota merkittävien muutosten läpi. Haluamme vilpittömästi kiittää Johania hänen erinomaisesta työstään, sanoo Niko Mokkila, Hartwall Capitalin Managing Director ja Co-Head of Investments.

– Olen iloinen siitä, että olen voinut toimia Remeon toimitusjohtajana kohta viimeisen kuuden vuoden ajan. Yhdessä olemme rakentaneen motivoituneen ja lahjakkaan tiimin, jonka kanssa on ollut erittäin innostavaa ja palkitsevaa työskennellä. Haluan kiittää koko organisaatiota erinomaisesta yhteishengestä ja omistautumisesta yhtiön jatkuvan kehityksen edistämiseen. Haluan myös kiittää Remeon henkilöstöä erinomaisesta yhteistyöstä ja olen kiitollinen saamastani tuesta, sanoo Johan Mild.

– Toimitusjohtajakaudellani olemme vieneet Remeota johtavasta jätehuoltoyhtiöstä kohti aitoa kierrätysyhtiötä. Olemme tehneet mittavia muutoksia yhtiön toimintaan muun muassa kehittämällä liiketoimintamalliamme, rakentaneet Euroopan moderneimman kierrätyslaitoksen Vantaalle ja tehneet strategisia yritysostoja. Samanaikaisesti yhtiö on osoittanut kannattavaa kasvua ja olen ylpeä meidän saavutuksistamme.

 

Remeo lyhyesti 

Remeo on suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteita jätehuollon, materiaalikierron ja raaka-ainehankintojen saralla. Olemme kunnianhimoinen kierrätystoimialan kehittäjä ja hyödynnämme materiaalien lajittelussa moderneinta älyteknologiaa, joka tekee materiaalikierrostamme toimialan tehokkainta. Missionamme on Suomen CO2 -päästöjen vähentäminen kierrätysasteen noston avulla.  Remeo toimii Suomessa valtakunnallisesti ja työllistää 450 kiertotalousammattilaista. Vuosittainen liikevaihtomme on yli 100 miljoonaa euroa.

Remeo on Hartwall Capitalin omistama yhtiö.

Takaisin listaukseen