Skip to content

Ympäristöhuoltoalan yritys Remeo Oy ostaa 12.7.2017 päivätyllä kauppasopimuksella tietoturvapalveluyritys Safe Rec Oy:n koko osakekannan ja vahvistaa siten tietoturvapalveluidensa valtakunnallista tarjontaa.

Safe Rec Oy on vuonna 1976 perustettu yritys, joka tarjoaa tietoturvapalveluja yrityksille ja julkiselle sektorille pääosin eteläisessä ja läntisessä Suomessa. Yrityksen nimi Safe Rec tulee englanninkielisestä termistä Safety Recycling, turvakierrätys. Sillä viitataan Safe Rec Oy:n kehittämään menetelmään tietoturvan kannalta ongelmallisen materiaalin keräämiseksi ja jatkokäsittelemiseksi. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Vantaalla ja Hämeenlinnassa.

Remeo Oy tarjoaa vastaavanlaista tietoturvapalvelua valtakunnallisesti.

“Olemme tehneet tuotannollista yhteistyötä Safe Recin kanssa jo useita vuosia Vantaalla, ja yhteistyö on ollut saumatonta ja tehokasta. Yrityskauppa on luonnollinen jatke monen vuoden hyvälle yhteistyölle laadukkaan ja kilpailukykyisen kumppanin kanssa. Kaupan myötä vahvistamme toimintaamme entisestään mm. tehostamalla logistiikkaa ja karsimalla päällekkäisiä toimintoja”, sanoo Remeo Oy:n toimitusjohtaja Jorma Kangas.

“Omistajina olimme halukkaita löytämään yrityksellemme uuden omistajan, joka takaa toiminnan jatkuvuuden ja sen, että asiakkaamme ja kumppanimme voivat luottaa palvelun ja yhteistyön jatkuvan vähintään yhtä laadukkaana kuin tähänkin asti. Remeo Oy on juuri se oikea uusi omistaja”, toteaa Safe Rec Oy:n toimitusjohtaja Juha-Pekka Miettinen.

Safe Recin henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Remeo Oy:n palvelukseen ja yrityksen tuotanto jatkuu nykyisissä toimitiloissa. Safe Recin asiakkaat saavat jatkossakin palvelunsa samoin ehdoin kuin tähänkin asti, ja yrityksen yhteistyö sen kumppaneiden kanssa jatkuu myös kuten aiemminkin. Yhteystiedot ja asiakaspalvelu säilyvät toistaiseksi ennallaan.

Lisätiedot: Toimitusjohtaja, vt. Petri Räsänen, Remeo Oy, puh. 010 540 2324, petri.rasanen@remeo.fi

Takaisin listaukseen