Skip to content

Remeo on mukana rakentamassa Urheilugaalaa, joka tähtää maailman vastuullisimmaksi urheilualan gaalatapahtumaksi. Aloitimme yhteistyön Urheilugaalan kanssa viime vuonna, jolloin luotiin kolmen vuoden pitkäjänteisen vastuullisuuden kehittämissuunnitelma. Tämän vuoden gaalassa vastuullisuus on vahvasti esillä käytännön tekojen kautta.

Urheilugaalan tavoitteena on vuosittain ollut edetä entistä vastuullisempaan suuntaan. Tavoitteena on vähentää ympäristöhaittoja ja panostaa vuosi vuodelta enemmän kestävään kehitykseen.

Vahva tahto toimia tulevaisuuden hyväksi

”Urheilugaalan ja meidän arvomme tukevat toisiaan, sillä meillä molemmilla on vahva tahto toimia tulevaisuuden hyväksi rohkeasti ja uudella tavalla, yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Haluamme myös olla luomassa maailmaa, jossa luonnonvaroja ei hukata”, kertoo markkinointi- ja viestintäpäällikkö Taina Luoto Remeo Oy:stä.

2020 gaalassa paljon uusia vastuullisia tekoja

Tänä vuonna Urheilugaalan tuotantoon ja itse gaalaan on tuotu taas lisää kiertotalouden mukaista ympäristöajattelua tekojen kautta.

Vastuullisuus näkyy mm. seuraavina tekoina:

  • Urheilugaala tarjoaa yhteiskuljetuksen gaalavieraille busseilla, jotka tankkaavat 100-prosenttisesti jätteistä ja tähteistä valmistettua, uusiutuvaa dieseliä
  • Urheilugaala kerää tapahtumassa valmistettujen ruokien jäterasvan uusiokäyttöön
  • Gaalavieraita kehotetaan miettimään vastuullisuutta ruoka- ja vaatevalinnoissaan
  • Gaalamateriaalien valinnassa on painotettu vahvasti kierrätettävyyttä
  • Tapahtuman rakennusvaiheessa ja itse gaalan aikana huolehditaan jätteiden kierrättämisestä vastuullisesti

Remeo kierrättää juhlassa – tule katsomaan miten!

Remeo kouluttaa tänäkin vuonna Urheilugaalan tiimin ja vapaaehtoiset toimimaan kestävien toimintatapojen mukaisesti.

”Kierrätämme viime vuodelta tutun lupausseinän, toki tuunattuna vuodelle 2020. Kaikki gaalavieraat voivat lisäksi ikuistaa lupauksen antamisen kierrätettävän selfieseinämme edessä. Tarjoamme osastollamme myös mahdollisuuden tilaisuudessa syntyvien roskien kierrätykseen”, hehkuttaa Luoto tulevan osaston sisältöä.

Tervetuloa osastollemme, josta löytyy varmasti mielenkiintoista tekemistä ja näkemistä kaikille vastuullisuudesta ja kiertotaloudesta kiinnostuneille!

Vastuullisuus liiketoiminnan ytimessä

Vastuullisuus on liiketoimintamme ytimessä. Tarjoamme asiantuntevia ympäristöhuoltoratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat toteuttaa jätehuoltonsa turvallisesti ja vastuullisesti. Tekemistämme ohjaavat vastuullisuus, asiakaskeskeisyys, logistinen tehokkuus ja kannattavuus. Tavoitteenamme on edistää alalla terveitä liiketoiminnan muotoja ja kiertotalouteen pohjaavaa markkinataloutta. Toimintamme tähtää haitallisten ympäristövaikutusten minimointiin ja perustuu kestävän kehityksen periaatteisiin.

Lisätietoa vastuullisesta toiminnastamme ja sitoumuksistamme sivuiltamme: https://remeo.fi/yritys/vastuullisuus/

Lue lisää Urheilugaalan vastuullisuudesta: https://urheilugaala.fi/vastuullisuus/

Urheilugaala järjestetään torstaina 16.1.2020. Ilta alkaa klo 15.30 punaisen maton cocktail-tilaisuudella ja palkitsemiset alkavat klo 18.

Takaisin listaukseen