Skip to content

Syyskuun alussa Remeon toimitusjohtajana aloittanut Johan Mild on innoissaan. ”Tässä talossa osaamista on kertynyt vuosien saatossa merkittävästi, joten kasvuun tarvittavat muskelit löytyvät. Asiakkaita kuuntelemme herkällä korvalla ja tulevaisuuteen katsomme uteliain silmin.”

Muutaman viikon kokemus Remeosta on vastannut kaikkiin niihin odotuksiin, joita uudella toimitusjohtajalla oli neljä kuukautta valintansa jälkeen aikaa odottaa.

”Vastaanotto on ollut välitön ja upea. Pää on välillä pyörällä, mutta aivot saavat kaikesta uudesta hyvää treeniä. Olen innolla joka paikassa mukana oppimassa uutta”, Johan Mild hymyilee.

Isojen asioiden äärellä

Mild on toiminut 14 vuotta kiinteistöpalvelualalla, joten uuden työpaikan toimiala oli osin tuttua. Remeossa houkutteli tulevaisuudessa yhä merkittävämmäksi kasvava kiertotalouden liiketoiminta, yrityksen kasvunäkymät sekä työ merkityksellisten asioiden parissa.

”Meillä on menossa isoja hankkeita, joten olen päässyt hyppäämään suoraan asiaan eli rakentamaan yrityksestä ympäristöhuoltoalan ja kiertotalouden edelläkävijää”, Mild toteaa.

Isoja uusia asioita edustaa juuri nyt Vantaalle suunnitteilla oleva jätemateriaaleille suunnattu kierrätyslaitos, joka edistää valmistuttuaan merkittävästi kiertotalouden toteutumista Suomessa.

”Uusimman teknologian myötä laitoksella on mahdollisuus tuottaa puhtaita, arvokkaita ja uudelleen käytettäviä materiaaleja, joilla korvataan neitseellisiä raaka-aineita. Vuonna 2020 valmistuvaksi suunniteltu laitos kasvattaa käsittelykapasiteettia, jolle on suurta kysyntää.”

”Toiminta tapahtuu pääosin sisätiloissa, mikä minimoi melu-, pöly- ja hajuhaitat. Kaikki vaikutukset arvioidaan YVA-menettelyssä viranomaisten kanssa. Paikalliset asukkaat ovat jo päässeet kertomaan mielipiteensä, joten suunnittelu etenee”, Mild sanoo.

On aika vahvistaa brändiä

Johan Mild arvostaa Remeon hyvää ja stabiilia tilannetta kasvavassa markkinassa. Tavoitteiden mukainen kasvu näyttää hyvältä ja valoisalta. Mild haluaa myös tuoda yritykseen omaa vahvaa osaamistaan palvelu- ja asiakastyön kehittämisessä.

”Meidän on hyödynnettävä alan tulevaisuus, josta meillä ei uusien mahdollisuuksien myötä voi edes olla täyttä ymmärrystä. Haluan kasvattaa Remeon roolia yhteistyökumppanina, jonka puoleen asiakkaat osaavat kääntyä innovatiivisena toimijana ja alan asiantuntijana”, Mild linjaa.

”Remeolla on tärkeä paikkansa maailman pelastamisessa. Nyt on aika vahvistaa brändiä ja tuoda osaamista yhä vahvemmin esiin.”

Yhdessä pääsemme pitkälle

Mild liikkuu ja mökkeilee vapaa-ajallaan Suomen saaristossa, joten henkilökohtainenkin huoli tulevaisuuden ympäristöstä on osa päivittäistä elämää.

”Onhan se hurjaa tietää, että maailman merillä seilaa Euroopan kokoinen muovilautta. Olen silti ikuinen optimisti ja uskon siihen, että ihminen haluaa kehittyä ja keksiä aina uusia ratkaisuja ympäristön pelastamiseksi. Yksin kukaan ei voi tehdä paljon, mutta yhdessä pääsemme pitkälle.”

”Emme voi olla välittämättä tulevaisuudesta, joten on aika ajatella uudestaan. Remeo on uusi alku”, Mild tiivistää.

Takaisin listaukseen