Skip to content

Remeo on mukana kiertotalousaiheisessa Hackathon-tapahtumassa, jossa osallistujat tuottavat tietoa case-yritysten ajankohtaisiin kiertotalouden kysymyksiin. Innovointitapahtumaan osallistuminen tukee vahvasti yrityksen strategiaa.

“Me ihmiset käytämme nykyisin enemmän luonnonvaroja kuin mitä maapallo voi kestävästi tuottaa. Jotta meillä olisi täällä hyvä olla jatkossakin, tarvitsemme uutta ajattelua ja tekoja kiertotalouden eteen, jotta kaikki käyttämämme materiaali saadaan kierrätettyä takaisin hyötykäyttöön – eilisen roskasta huomisen raaka-aineeksi. Näemme osallistumisen tämän kaltaisiin innovointitapahtumiin erittäin merkittävänä ja strategiamme mukaisena toimintana”, sanoo Remeo Oy:n toimitusjohtaja Johan Mild.

Innovatiivisia kierrätysmenetelmiä luomassa

Ympäristönhuollon rooli kiertotalouden toteuttamisessa on innovatiivisten kierrätysmenetelmien keksiminen.

”Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa tehokkaita ratkaisuja ja palveluita, joilla saadaan kaikki mahdollinen kierrätettyä hyötykäyttöön, ja luonnonvarat riittämään. Kiertotalous ei ole mitään hypetystä, vaan viisaita ratkaisuja maapallon säästämiseksi tuleville sukupolville”, Mild korostaa.

Osa kiertotalouden opintokokonaisuutta

Oppimistapahtuma järjestetään osana Tampereen yliopiston Ajankohtaisia kiertotalouden haasteita ja ratkaisuja -kurssia, joka kuuluu Kiertotalouden poikkitieteelliseen opintokokonaisuuteen. Siinä katsotaan ongelmia ja ratkaisuja avarasti ja monitieteellisesti; sen yleisiä tavoitteita ovat kiertotalouteen liittyvien erilaisten tieteenalojen ja niiden erilaisten tulokulmien oivaltaminen; näiden monipuolinen yhdistäminen ja monitieteellisten ratkaisujen hahmottaminen kiertotalouteen siirtymiseksi.

Osallistujilla on mahdollisuus kurssin jälkeen jatkaa tutustumista kiertotalouteen mm. opinnäytetöiden kautta. Hackathon-tapahtuman fasilitoi Sweco.

Takaisin listaukseen