Skip to content

Uusi Pikappi-sovellus on tullut käyttöön keväällä 2021 ja se tuo huomattavia arjen helpotuksia rakennustyömaan jätehuollon logistiikkaan. Helppokäyttöisellä Remeon Pikappi -sovelluksella organisoidaan kätevästi rakennustyömaan vaihtolavat muutamalla napinpainalluksella ilman asiakaspalvelukontakteja . Sovelluksen kautta hoidetaan työmaan lavojen ja puristimien toimitukset, noudot ja tyhjennykset.

Pyrkimyksemme helpottaa työmaa-arkea saa uuden palvelun ulottuvuuden Pikappi-sovelluksen lanseerauksen myötä. Nopeuttaaksemme ja helpottaaksemme vaihtolavojen tilausta, noutoja ja tyhjennyksiä tuomme asiakkaidemme käyttöön ilmaisen ja helppokäyttöisen mobiiliratkaisun.

Pikappi-sovelluksen myötä voi muun muassa:

  • tehdä tilauksia myös virka-ajan ulkopuolella; ilta ja viikonloppu tilaukset onnistuvat näppärästi ja ne käsitellään seuraavana arkipäivänä
  • seurata tilauksesi etenemistä
  • saada tilauksen eteenpäin viipymättä ilman puhelinsoittoa asiakaspalveluun tai esimerkiksi ilman huolta kovasta työmaamelusta
  • lisätä tilaukselle vaivattomasti lisätietoa, esimerkiksi noutoaikatoive tai ajo-ohjeet.

Haluamme olla asiakasrajapinnassa siellä missä asiakkaatkin ovat, sillä uskomme sen olevan hyvän palvelun yksi edellytys. Tämän takia päädyimme sovelluspohjaiseen ratkaisuun, koska kannamme puhelintamme aina mukanamme. Rakennustyömaalla puhelin on korvaamaton apu näppäränä lisäkätenä ja mobiilioptimoidusti toimiva sovellus toimii tehokkaasti puhelimessa rakentajan jätehuollon logistiikan apuna.

Sovelluspohjainen ratkaisu on ladattavissa Android- ja IOS -puhelimille.

Tilaa tunnukset asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@remeo.fi

 

Lisätiedot:

Joonas Savolainen, Remeo Oy, joonas.savolainen@remeo.fi

Takaisin listaukseen