Skip to content

Kiinteistö- ja rakennusalojen kohtaamispaikkana tutuksi tullut Kiinteistöalan Vuosiseminaari järjestetään Tampere-talossa 7. – 8.11. Tänä vuonna teemana on ympäristö, jota tarkastellaan myös ilmastonmuutoksen näkökulmasta. Remeo on vahvasti mukana seminaarissa sekä omalla kiertotalouden palveluita esittelevällä osastollaan että estradilla – toimitusjohtaja Johan Mildin torstainen puheenvuoro kuuluu teemaan “Ympäristövastuullisuus palveluna”.

Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa käsitellään ajankohtaisia kiinteistö- ja palveluliiketoiminnan teemoja aina kunkin vuositeeman kautta. Tänä vuonna teemaksi on valittu ympäristö.

Remeo tukee Vuosiseminaarin teemaa omalla kiertotalouden merkitystä korostavalla viestillään Kiertotalous – ei mikään yhden illan juttu!

“Vieraat voivat tutustua asiantuntijoidemme opastuksella siihen, miten voimme toteuttaa kiertotaloutta organisaatioiden kanssa pitkäjänteisesti. Pystymme tarkastelemaan ympäristöhuollon kokonaisuutta laajasta vastuullisuuden näkökulmasta, minkä uskomme olevan erittäin merkittävää asiakkaillemme – palveluihimme kuuluvat niin jätehuolto, materiaalin kierrätys kuin asiantuntijapalvelutkin”, kertoo Remeo Oy:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Taina Luoto.

Johan Mild puhuu ympäristövastuullisuudesta palveluna

Remeo näkyy tänä vuonna oman osastonsa lisäksi myös itse Vuosiseminaarin ohjelmassa: toimitusjohtaja Johan Mildin puheenvuoro kuuluu teemaan Ympäristövastuullisuus palveluna ja on vuorossa klo 13.30 salissa Duetto.

Mildin johdolla Remeo keskittyy tulevaisuuden kiertotaloutta edistävien ratkaisujen luomiseen yhdessä vastuullisuuteen panostavien asiakkaiden kanssa. Remeo Oy:n uusin, megaluokan kierrätyslaitos on suunnitteilla pääkaupunkiseudulle 2021.

“Uskon, että positiivinen ja kunnianhimoinen suhtautuminen kiertotalouteen varmistaa paremman maailman seuraaville sukupolville”, sanoo Mild.

Remeo Oy:n osasto numero 4 löytyy Piazzalta – tervetuloa tutustumaan kiertotalouteen!

Lue lisää: https://vuosiseminaari.fi/

 

Takaisin listaukseen