Skip to content

On aika avata joulukalenterin viimeinen luukku! Kestävän joulun joulukalenteri kiittää lukijoitaan ja muistuttaa vielä, että kestävä joulu on myös stressitön joulu.

Lepoasento, hengähdys ja ilmastopukin suosittelema taukojumppa – sitten vielä kepeät tuuletukset ja jo on tupa ja väki valmis jouluaaton viettoon! Jos tänään pistelet vielä pari appelsiinia neilikoilla koreiksi, saat tunnelmallisen neilikantuoksun joulupuuron tai jouluillallisen taustalle.

Kiitämme kaikkia viime joulun alla kestävän joulun vinkkejä meille kirjoitelleille. Teidän hyväksi testaamanne, kiertotalouteen pohjaavat tapanne ovat olleet perustana tämän Kestävän joulun joulukalenterin luukuille.  Jos tunnistit oman vinkkisi joulukalenterimme jutuista, ole ylpeä kestävästä joulunviettotavastasi!

Arvonta

Kiitämme myös YouTubessa Aineeton joululahja -arvontaan osallistuneita ja aineettomien lahjojen ideoita jakaneita. Arvontaan voi osallistua vielä tänään 24.12.2019 kello 23.59 saakka. Nyt onkin jo aika paljastaa jotakin arvonnan palkinnoista – lue lisää ja kokeile onneasi!

Onnellista ja kestävää joulua 2019!

Vihreä ilmastopukki toivottaa kestävää joulua ja ohjaa Aineeton joululahja -arvontaan

Mikä on paras aineeton lahja, jonka olet saanut tai jonka haluaisit antaa? Klikkaa Ilmastopukin jouluanimaatioon YouTube-kanavallamme ja osallistu Aineeton joululahja -arvontaan!

 

 

 

 

 

 

 

Pääkuva: Anders Lagerås

Takaisin listaukseen