Skip to content

Joulun ja vuodenvaihteen pyhäpäivät merkitsevät taukoa monissa töissä, myös Veripalvelussa. Sairaudet ja onnettomuudet eivät kuitenkaan kysy aikaa, joten verenluovuttajia tarvitaan ennen joulua ja välipäivinä tavallista enemmän.

Oletko luovuttanut verta? Jos olet, tiedätkin jo, miten hyvän mielen siitä itselleen saa. Verenluovutus on kierrätystä jaloimmillaan. Ehkä voisit ottaa sen tavaksi joulun alla ja viedä tämän idean myös työpaikallesi. Verenluovutus on yksi hieno tapa toteuttaa vastuullisuutta ja samalla nostattaa hyvää joulumieltä.

Verenluovutuspaikkoja on ympäri Suomea. Yli 1000 henkeä työpaikat voivat järjestää verenluovutustapahtuman omissa tiloissaan, mutta pienetkin porukat voivat järjestään oman verenluovutustempauksen.

Jos verenluovutus on jäänyt vielä kokonaan kokeilematta etkä ehdi nyt omaa tempausta järjestää, selvitä Veripalvelusta sopivuutesi luovuttajaksi ja käy luovuttamassa elämän arvoinen joululahja tuntemattomalle.

Vihreä ilmastopukki toivottaa kestävää joulua ja ohjaa Aineeton joululahja -arvontaan

Mikä on paras aineeton lahja, jonka olet saanut tai jonka haluaisit antaa? Katso animaatio YouTube-kanavallamme ja osallistu Aineeton joululahja -arvontaan!

Takaisin listaukseen