Skip to content

Talven ja lumien tultua haluamme muistuttaa asiakkaitamme jätepisteiden kunnossapidon ja lumitöiden tekemisen tärkeydestä.

Talven tultua jäteastioiden, -puristimien ja -lavojen tyhjennyksen onnistumiseksi keräysvälineiden ympäristön esteettömyydestä tulee huolehtia hyvin lumen ja jään osalta. Asiakkaan vastuulle kuuluu huolehtia jätepisteestä siten, että keräysvälineiden tyhjennys sujuu turvallisesti ja ongelmitta. Jätepisteestä huolehtimiseen lukeutuu muun muassa alueen auraus ja hiekoitus sekä lumitöiden teko keräysvälineiden päältä ja ympäriltä. Kun lumityöt on hoidettu asianmukaisesti ja alueen kunnossapidosta huolehditaan hyvin, voimme tyhjentää keräysvälineet turvallisesti.

Asiakkaan vastuulle kuuluu myös poistaa lumet jätepuristimien päältä. Turvallisuussyistä emme voi ottaa kyytiin puristimia, joiden päällä on paljon lunta. Puristimen päällä oleva lumi aiheuttaa turvallisuusriskin tyhjennysalueella ja liikenteessä.

Haastavien talviolosuhteiden vuoksi tyhjennyksissä saattaa aiheutua viiveitä. Pyrimme hoitamaan tyhjennykset mahdollisimman tehokkaasti ja pahoittelemme tästä aiheutuvia häiriöitä!

Takaisin listaukseen