Skip to content

Seuraamme jatkuvasti koronavirusepidemiaan (COVID-19) liittyviä virallisia ohjeita ja tiedotusta ja päivitämme suunnitelmiamme, toimintaohjeitamme ja muuta toimintaamme sen mukaisesti. Hallituksen uusimman linjauksen mukaisesti jätehuolto on määritelty kriittiseksi alaksi.

Hallitus laatii tänään tiistaina listaa niin sanottujen kriittisten alojen ammateista. Tämä tarkoittaa aloja, joiden työntekijöiden lapset voivat mennä kouluun 1. – 3. luokan lähiopetukseen.

Tämänhetkisen tiedon mukaan kriittisten alojen listalla on myös jätehuolto.

Viimeisimmät muutokset suunnitelmiimme, ohjeisiimme ja muihin toimenpiteisiin liittyen:

  • Ennaltaehkäisevään toimintaamme liittyen ohjaamme ulkomailta palaavat työntekijämme kahden viikon karanteenia vastaaviin olosuhteisiin, hallituksen 16.3. antamien ohjeiden mukaisesti
  • Ympäristöhuoltoala on määritelty kriittiseksi alaksi, minkä vuoksi tarkistamme parhaillaan suunnitelmiamme, ohjeitamme ja muuta toimintaamme

Päivitämme koko ajan poikkeus- ja hätätilanteita koskevia suunnitelmiamme ja ohjeitamme sekä teemme muita toimenpiteitä varautuaksemme koronaviruksen leviämiseen, säilyttääksemme palveluidemme toimitusvarmuuden sekä suojataksemme työntekijöitämme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme koronaviruksen vaikutuksilta.

Takaisin listaukseen