Skip to content

I love muovi -kampanja jalkautui Lahden torille keskiviikkona 10.4. Aurinkokin pilkahti vilpoisen kelin keskellä ja sai lahtelaiset hymyilemään kilpaa kampanjan lähettilään Tommi Mannisen kanssa. Remeo oli mukana tapahtumassa neljän hengen voimin auttamassa muovijätteen kierrättämisessä sekä lajittelutietämyksen kasvattamisessa.

– Lahtelaisilla oli lajittelu todella hyvin hallussa, iloitsee markkinointi- ja viestintäpäällikkö Taina Luoto Remeo Oy:stä.

I love muovi -kampanja haastaa ihmisiä mukaan muutokseen: arvokas muovimateriaali täytyy saada kiertämään Suomessa paremmin. Lajittelun ja kierrätyksen avulla voidaan säästää muovin valmistukseen käytettyä energiaa sekä luonnonvaroja. On myös turhaa ja ympäristöä kuormittavaa tehdä uutta muovia, kun jo valmistettu materiaali voidaan pistää kiertoon.

Kierrättämiseen uusia ratkaisuja

Remeo tukee kampanjaa vahvasti mm. kampanjan viestien edelleen välittämisessä ja myös aivan konkreettisilla teoilla, kuten osallistumalla Lahden toritapahtumaan. Yrityksessä myös mietitään teknisiä ja logistisia ratkaisuja siihen, miten jätteet hoidetaan tulevaisuudessa yhä tehokkaammin. Kotitalouksille on kehitetty monilokeroratkaisu, joka helpottaa kierrätystä omalla pihalla.

– I love muovi -kampanja puhuu samaa asiaa kuin mitä lukee Remeon strategiassa: Teemme joka päivä asiakkaidemme kanssa työtä, jotta kaikki mahdollinen saadaan kierrätettyä takaisin hyötykäyttöön, eilisen roskasta huomisen raaka-aineeksi, painottaa toimitusjohtaja Johan Mild.

Kampanjan lähettiläs mallilajittelija

Konkreettista muovitietämystä ja tukea muovin kierrättämiseen oli saatavilla Lahden torilla keskiviikkona 10.4. Kaupunkilaiset toivat muovijätettä kierrätykseen ja nopeimmat saivat palkinnoksi lajitteluämpärin.

I love muovi -kampanjan lähettiläs, Yle X:n toimittaja Tommi Manninen piti iloista tunnelmaa yllä ja jakoi tärkeätä tietoa muovin kierrättämisestä. Tommi myös piipahti Remeo-lajittelupeliteltassa ja kertoi omasta suhteestaan lajitteluun.

– Oli ilo keskustella Tommin kanssa, sillä hän itse on mallioppilas kierrättämisestä. Hänen kotoaan löytyy astia jätejakeelle kuin jätejakeelle, kertoo markkinointi- ja viestintäpäällikkö Taina Luoto.

Lahtelaiset saivat Tainalta myös kunniamaininnan lajittelutietämyksestä:

– Lahtelaiset saavat olla ylpeitä kaupungistaan, niin hienosti lajittelutietämys on kaupunkilaisten hallussa, Taina sanoo hymyillen.

 Kuvassa vas. Hanna Larvio, Tommi Manninen ja Taina Luoto. Mukana tapahtumassa olivat myös Niko Semeri ja Pasi Jäntti Remeo Oy:stä.

Takaisin listaukseen