Skip to content

Miksi halusit Remeolle töihin ja milloin aloitit kuljettajana?

Kun koulu loppui, lähdin etsimään töitä. Näin ilmoituksen jäteauton kuljettajan paikasta, kiinnostuin tosi paljon, hain ja ilokseni sain paikan. Aloitin työt kesäkuun alussa ja työskentelen nyt kuljettajana Turun yksikössä.

Millainen koulutus sinulla on? Entä työkokemus ennen Remeota?

Olen opiskellut hitsaajan ammattitutkinnon. Ennen Remeota toimin postinjakajana kuutisen vuotta, joten olen tottunut aikaisiin herätyksiin, vaikka en mikään aamuihminen olekaan.

Mitä kaikkea työhösi kuuluu? Millainen on tyypillinen työpäiväsi?

Työt alkavat aamukuudelta, jolloin haen auton varikolta. Päivä kuluu ajaessa tiettyä reittiä pitkin, jonka tietokone kertoo. Reitin varrella tyhjennän jäteastiat ja kuljetan kuormat materiaalinkäsittelylaitokselle. Noin kolmen maissa työpäivä on tehty. Toistaiseksi työpäivät vaihtelevat aika paljon, koska reitit vaihtuvat päivittäin.

Mikä työssäsi on parasta?

Ehdottomasti ajaminen ja yksin tekeminen. Ne ovat minun juttujani. Alkuun hieman jännitti ison auton käsittely, mittasuhteiden hahmottaminen ja peruuttaminen, mutta varsin nopeasti kaikki tuli kokeneen perehdyttäjän avustuksella tutuksi.

Mitä kiertotalous itsellesi merkitsee? Millainen kierrättäjä olet?

Kiertotalous on käsitteenä minulle aika uusi, mutta kierrättämistä teen niin paljon kuin se on taloyhtiössämme mahdollista. Nyt kun olen työssäni nähnyt materiaalinkäsittelylaitosten jätevuoret, niin kiinnostus kierrättämisen tehostamiseen on kyllä kasvanut.

Miksi Remeo on mielestäsi hyvä työpaikka?

Kokemusta on toistaiseksi lyhyeltä ajalta, mutta minulla on Remeosta työnantajana pelkästään myönteisiä ajatuksia. Tykkään kovasti olla täällä töissä. Suosittelisin Remeota työnantajana kelle vaan.

Millaisia työkaverisi ovat?

Ihan kaikkiin en ole vielä ehtinyt tutustumaan, mutta ilmapiiri on kaikkineen mukava ja mutkaton. Täällä on rentoa porukkaa ja hyvä olla töissä. Minut on otettu uutena tulokkaana todella lämpimästi vastaan.

Mitä työkaverisi eivät ehkä sinusta vielä tiedä?

Toistaiseksi työkaverit eivät tiedä minusta varmaan paljoakaan, koska olen ollut talossa niin vähän aikaa. Olen 6-vuotiaan pojan ja 3-vuotiaan tytön yksinhuoltajaäiti ja kahden chihuahuan emäntä, joten tekemistä ja touhuamista riittää kotona.

Mikä on kotipaikkakuntasi? Mikä siellä on parasta?

Olen kotoisin Turusta ja aina täällä asunut. Turussa on kaikki, mitä voi toivoa perheestä, kodista, ystävistä ja sukulaisista lähtien. Turkua tuntemattomalle esittelisin Aurajokirantaa jokilaivoineen, kaupungin keskustaa ja vaikkapa Turun Linnaa satama-alueineen.

Millainen nainen on Heli Rytö? Mikä sinulle on elämässä tärkeää?

Olen alkuun hiljainen ja hitaasti lämpenevä. Kun sitten vauhtiin päästään, minusta kuoriutuu puhelias ja huumorintajuinen Heli, joka on toisinaan varsinainen rämäpääkin. Tärkeintä elämässäni ovat nyt lapset, ja heidän jälkeensä tulee kaikki muu.

Miten vietät mieluiten (kesä)lomaa?

Tänä vuonna minulla ei ole ollut kesälomaa, mutta jos viettäisin, lähtisin mökkeilemään Nauvoon. Rentoutuisin, ottaisin leppoisasti ja puuhailisin lasten kanssa kaikkea mukavaa. Ehkä tekisimme kolmistaan jonkin pienen reissunkin.

Takaisin listaukseen