Skip to content

Palvelemme entisiä Delete Ympäristöpalveluiden asiakkaita numerossa 010 5404400 ma-pe klo 7:30-16:00.

 

Delete Ympäristöpalvelut Oy siirtyi Remeo-konsernin omistukseen

Delete Ympäristöpalvelut Oy on myyty suomalaiselle Remeo-konsernille. Yritysoston myötä Delete Ympäristöpalvelut Oy:n liiketoiminta kokonaisuudessaan siirtyi Remeo konsernin omistukseen 30.6.2022 alkaen.

Delete Ympäristöpalvelut Oy:n operatiivinen toiminta jatkuu normaalisti omistuksen siirtyessä osaksi teollista ja vakavaraista Remeo-konsernia, joka on jätteenkäsittelytoiminnassa Euroopan edelläkävijä. Yrityskauppa ei edellytä toimenpiteitä Delete Ympäristöpalveluiden asiakkailta tai sidosryhmiltä.

Yritysoston myötä Delete Ympäristöpalvelut Oy:n asiakkaita palvellaan yhä laajemmalla valikoimalla kiertotalouden palveluita.

” Tarjoamme kaupan myötä Deleten asiakkaille laajemman vastaanottoverkoston ja monipuolistamme ja parannamme palvelutarjontaa. Vantaalle viime vuonna avattu käsittelylaitoksemme on Euroopan edistyksellisin ja käsittelee yritysten jätteitä puhtaiksi uusiomateriaaleiksi, nostaen samalla Deleten asiakkaiden kierrätysastetta. Remeon nykyisille asiakkaille tarjoamme oston myötä uusia palveluita sekä laajemman alueellisen peiton. Toivotamme myös Deleten henkilöstön osaksi Remeon tiimiä ”, kertoo Remeon toimitusjohtaja Johan Mild.

Entistä vahvempi kiertotalouden kumppani

Deleten käsittelylaitokset tulevat osaksi Remeon käsittelylaitosverkostoa. Laajemman laitosverkoston kautta vastaanottopaikkojen tarjonta laajenee ympäri Suomen luoden tehokkuutta ja päästövähennyksiä asiakkaille.

Remeo avasi Vantaalle 2021 Euroopan edistyksellisemmän materiaalinkierrätyslaitoksen, joka on herättänyt mielenkiintoa ulkomaita myöten. Laitosmaisella käsittelyllä täydennetään syntypaikkalajittelua ja parannetaan yritysten kierrätysastetta. Käsittely perustuu muun muassa älyteknologiaan ja robottikäsiin, jotka lajittelevat materiaalit ihmisiä tehokkaammin ja tarkemmin. Lopputuotteena tuotetaan entistä puhtaampia uusiomateriaaleja suomalaisen teollisuuden tarpeisiin ja säästetään neitseellisiä luonnonvaroja.

Olemme iloisia siitä, että saamme tarjota yhä laajemmin parempaa kierrätysastetta ja tehokkaampaa materiaalinkäsittelyä. Tästä hyötyy asiakkaiden lisäksi myös Suomen rakennusjätteen kierrätysaste – mitä suurempi määrä materiaalia kiertää kierrätyslaitoksemme kautta, sitä parempi on koko alan kierrätysaste ja sitä enemmän puhtaampaa uusiomateriaalia voimme tuottaa”, Remeon liiketoimintajohtaja Mauri Lielahti summaa.

Laitoksella käsitellään rakennus- ja purkujätettä sekä kaupan ja teollisuuden jätteitä. Käsittelylaitokselle on haettu ympäristöluvan kaksinkertaistamista keväällä, sillä laitos on ennakoitua tehokkaampi ja pystyy käsittelemään 250 000 t rakennusteollisuuden ja 120 000 t kaupan ja teollisuuden jätteitä.

Tutustu Remeon käsittelylaitokseen: https://kampanja.remeo.fi/virtuaalikierros.

Kiertotalousosaaminen ja sen toteuttaminen osana asiakkaidemme arkea kuuluu tiiviisti Remeon liiketoimintaan. Remeon vankka kiertotalousosaaminen ja korkea kierrätysaste ovat Delete Ympäristöpalvelut Oy:n asiakkaiden käytössä.

 

Tietoa Remeosta:

Remeo on suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys. Kehitämme ja investoimme uusiin kiertotalouden ratkaisuihin, joilla eilisen roskat palautetaan hyötykäyttöön, huomisen raaka-aineiksi. Kiertotalous on merkittävässä roolissa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan ja missionamme on Suomen CO2 -päästöjen vähentäminen kierrätysasteen noston avulla. Jätteiden muuntaminen uusiomateriaaliksi on arvoketjun kriittisin ja haastavin vaihe, johon tarjoamme markkinan parhaat ratkaisut.

Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 92milj.€. Toimimme valtakunnallisesti ja työllistämme 400 kiertotalousammattilaista.

www.remeo.fi

Takaisin listaukseen