Skip to content

Remeo osallistui kiertotalouden Hackathon-tapahtumaan 20. maaliskuuta Tampereen yliopistolla. Tilaisuudessa käytiin läpi opiskelijoiden ideoita yritysten ajankohtaisiin kiertotalousaiheisiin kysymyksiin. Päivä oli täynnä mielenkiintoisia ja tuoreita näkökulmia kiertotalouteen.

Innovointitapahtumiin osallistuminen koetaan Remeo Oy:ssä erittäin merkittävänä ja yrityksen strategian mukaisena toimintana.

– Päivä oli meidän näkökulmastamme erittäin onnistunut. Saimme kuulla ison määrän uusia keskustelunavauksia ja mielenkiintoisia oivalluksia, joista löytyy varmasti myös jatkokehitykseen sopivia ideoita, summaa toimitusjohtaja Johan Mild Remeo Oy:ltä.

Oppimistapahtuma oli osa Tampereen yliopiston Ajankohtaisia kiertotalouden haasteita ja ratkaisuja -kurssia, joka kuuluu Kiertotalouden poikkitieteelliseen opintokokonaisuuteen.

Kurssi on vahvasti tulevaisuuteen suuntautunut: kurssilla syntyneitä ideoita jalostetaan edelleen ja lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus jatkaa tutustumista kiertotalouteen mm. opinnäytetöiden kautta. Hackathon-tapahtuman fasilitoi Sweco.

Takaisin listaukseen