Skip to content

Tulevaisuuden kierrätyslaitoksellamme emme panosta vain laitoksen sisäisen tekniikkaan vaan myös työkoneisiin, joilla töitä tehdään. Laadukkailla koneilla työnteko helpottuu ja ne ovat ilo työntekijälle!

Vantaan Ojankoon syksyllä 2021 valmistuva korkean teknologian kierrätyslaitoksemme etsii nyt työkoneidenkuljettajia.  Laitokselle tulevat koneet ovat Liebherrin L 546 all-round wheel loader koneita. Katso tästä YouTube-video!

Jos kiinnostuit työkoneenkuljettajan roolista ja sinulla on siihen vaadittava pätevyys, ota yhteyttä laitospäällikköömme Laura Tokeensuuhun: laura.tokeensuu@remeo.fi tai puh. +358403524386

Mikä on tulevaisuuden kierrätyslaitos?

Toteutamme Vantaalle kierrätyslaitoksen, joka edistää merkittävästi kiertotalouden toteutumista Suomessa. Rakennus- ja muun teollisuuden sekä kaupan jätemateriaaleille suunniteltu laitos edustaa uusinta teknologiaa. Laitoksen rakentaminen aloitettiin toukokuussa 2020 maanrakennustöillä ja laitos käynnistyy loppuvuodesta 2021. Euroopassa ainutlaatuisen hankkeen kustannusarvio on noin 35 miljoonaa euroa.
Uuden kierrätyslaitoksen teknologisella toteutuksella Remeo auttaa asiakkaitaan vastaamaan lainsäädännön asettamiin kierrätysastetavoitteisiin. Laitos tarjoaa ratkaisun rakennusjätteen kierrätysasteen nostamiseksi lainsäädännön vaatimaan 70 prosenttiin.

 

Remeo lyhyesti

  • Liikevaihto 89,5 miljoonaa euroa vuonna 2020
  • Palveluksessa n. 370 ammattilaista
  • Erikoisajoneuvoja n. 200
  • Toimipisteitä ympäri Suomea: Vantaalla, Tampereella, Heinolassa, Lahdessa, Kotkassa, Turussa, Vaasassa, Uudessakaupungissa, Lappeenrannassa, Seinäjoella, Vihannissa, Raahessa ja Ylivieskassa.
  • Suomen kattava keräysverkosto
  • 7 kierrätys- ja hyötykäyttömateriaaleja vastaanottavaa laitosta ympäri Suomen. Laitoksilla kierrätetyt ja käsitellyt materiaalit toimitetaan tarkoituksenmukaiseen jatkokäsittelyyn tai jalostukseen teollisuuden raaka-aineeksi.

Lue täältä miksi meillä viihdytään!