Skip to content

Seuraamme verkkosivustomme käyttöä evästeillä. Alla on lisätietoa

  • evästeistä,
  • siitä, miten käytämme niitä; sekä
  • miten voit hallita niiden käyttöä.

Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä sivujamme.

Tietosuojaseloste – Asiakasrekisteri
Tietosuojaseloste – Suoramarkkinointirekisteri

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, kun käyt verkkosivulla. Jokaisella myöhemmällä vierailukerrallasi ne lähetetään takaisin verkkosivullemme tai toiselle verkkosivulle, joka tunnistaa evästeen.

Evästeiden avulla pystymme mm. tunnistamaan laitteesi palatessasi sivulle, muistamaan mieltymyksesi ja valintasi, parantamaan käyttökokemustasi sekä mukauttamaan mainoksiamme sivuillamme sekä mahdollisissa muissa palveluissa.

Sivustomme käyttämät evästeet

Käytämme sivustollamme erilaisia evästeitä. Evästeitä voidaan jaotella sekä niiden keston että käyttötarkoituksen mukaan.

Keston osalta käytämme sekä väliaikaisia että pysyviä evästeitä. Väliaikaiset evästeet säilyvät vain siihen saakka, kunnes suljet selaimesi. Käytämme myös pysyviä evästeitä, jotka säilyvät pidemmän, ennalta määrätyn ajan.

Käyttötarkoitussidonnaisista evästeistä löydät tietoa alempana.

Välttämättömät
Jotkin evästeet ovat sivustomme teknisen toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä. Nämä evästeet eivät kerää käyttäjästä tietoa, jota voitaisiin hyödyntää markkinoinnissa tai muistamaan käyttäjän valitsemia sivustoja.

Suorituskykyä mittaavat
Suorituskykyä mittaavat evästeemme keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme (esim. eniten käytetyt sivut, mahdolliset virheviestit). Nämä evästeet eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan ne ovat anonyymejä ja niitä käytetään ainoastaan parantamaan nettisivujen toimivuutta.

Nettisivumme käyttää Google Analytics –evästeitä. Näiden evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella ja joihin tässä tapauksessa sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja Googlen yksityisyyskäytännöistä ja Google Analyticsin käytöstä:

Google Analytics privacy overview

Opt out of Google Analytics tracking

Sivustomme käyttää myös Facebookin, LinkedInin ja Twitterin evästeitä. Näiden evästeiden keräämä tieto saatetaan siirtää ja tallentaa näiden toimijoiden palvelimille, jotka saattavat sijaita EU:n ulkopuolella.

Toiminnalliset
Toiminnallisten evästeiden avulla verkkosivumme muistavat valintasi (kuten käyttäjänimi, kieli tai alue) sekä tarjoavat parempia ja yksilöllisempiä ominaisuuksia.

Kolmannen osapuolen evästeet
Sivuillamme on myös painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista eri verkkoviestintäympäristöihin ja sosiaaliseen mediaan. Jos käytät näitä painikkeita, valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen osapuolen verkkosivulta.

Verkkosivumme saattaa hyväksyä näiden kolmansien osapuolten palveluiden evästeet. Näitä voivat olla esimerkiksi Facebook- tai Google-palveluiden kautta näytettävät mainokset.

Miten evästeitä hallitaan ja miten ne poistetaan?

Suurin osa verkkoselaimista hyväksyy evästeet, mutta voit yleensä muuttaa selaimen asetuksia ja estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista.

Jos haluat selaimesi estävän evästeiden käytön, määritä asetukset selaimesi valmistajan ohjeiden mukaisesti (yleensä joko Ohje-, Työkalut- tai Muokkaa-valikossa). Yksityiskohtaisempia ohjeita saat osoitteesta www.aboutcookies.org.

Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoista eivät välttämättä toimi. Evästeen tai evästeluokan käytöstä poistaminen ei vielä poista evästettä selaimestasi, vaan sinun on tehtävä se itse selaimesi kautta.

Muutokset

Ilmoitamme muutoksistamme evästeiden käytön suhteen täällä. Saatamme myös korostaa muutoksia verkkosivuillamme.

 

Remeon ja Facebookin tietosuojainformaatio

Tämä tietosuojainformaatio koskee Remeo Oy:n (jäljempänä ”Remeo”) Facebook -yhteisösivuja, Facebookin seurantapikseliä ja Facebookin viestipalveluita. Tätä tietosuojainformaatiota sovelletaan silloin, jos tykkäät  Remeon Facebook-sivusta tai liityt Remeon Facebook-yhteisön jäseneksi tai faniksi tai keskustelet Remeon toimipaikan tai brändin kanssa viestipalveluissa.

Remeo käsittelee yhteisösivustojen ja viestipalveluiden kautta saatuja henkilötietoja ainoastaan Remeon omiin tarkoituksiin, kuten uusista tuotteista, palveluista tai tarjouksista viestimiseksi, kilpailujen ja arvontojen toteuttamiseksi, palautteen vastaanottamiseksi, mainonnan ostamiseksi Facebookilta, sivujen tai mainosten tavoitettavuuden mittaamiseksi tai Facebookissa tapahtuvaan asiakaspalveluun.

Remeo saa tietoonsa vain Facebookille ilmoitetun rekisteröidyn nimen sekä muut julkisesti näkyväksi määritetyt tiedot.

Remeo ei siirrä tietoja EU:n/ETA:n ulkopuolelle. Rekisterin tietoja ei käytetä automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin, jolla olisi sinulle rekisteröitynä oikeusvaikutuksia. Voit rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä poistumalla yhteisösivun tykkääjistä ja/tai seuraajista. Voit myös pyytää viestipalvelussa käydyn keskustelun poistettavaksi.

Rekisterinpitäjä

Meta Platforms Ireland Limited (“Facebook”) ja Remeo ovat yhteisrekisterinpitäjiä Facebookin fani- ja yhteisösivujen, seurantapikselin sekä viestipalveluiden osalta, soveltuvin osin. Yhteisrekisterinpitäjyyden ja tietosuoja-asetuksen edellyttämät tiedot löytyvät Facebookin tietosuojakäytännöstä: https://www.facebook.com/about/privacy.

Facebook käsittelee tietoja tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tietosuojakäytännöissä on kerrottu muun muassa rekisteröidyn oikeuksista ja Facebookin oikeusperusteista henkilötietojen käsittelemiseksi. Facebook on pääasiallisesti vastuussa tietosuojalainsäädännön noudattamisesta ja tietoturvasta sekä rekisteröidyn oikeuksien toteuttamisesta palvelussa. Sinulla on mahdollisuus hallinnoida tietosuoja-asetuksiasi Facebookissa. Remeo vastaa viestien sisältöjen käsittelystä.

Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on rekisteröitynä seuraavat oikeudet:

  • Oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
  • Vastustamisoikeus
  • Oikeus tietojen poistamiseen
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Menettelyistä rekisteröidyn oikeuksien käyttämiseksi saat lisätietoa Facebookin tietosuojakäytännöstä osoitteessa https://www.facebook.com/about/privacy. Remeo ja Facebook ovat sopineet, että Facebook vastaa tietosuoja-asetuksen mukaisten rekisteröidyn oikeuksien toteuttamisesta yhteiskäsittelyn jälkeen.

Mikäli sinulla on kysyttävää Remeon suorittamasta henkilötietojen käsittelystä, olethan yhteydessä Remeon tietosuojainformaatiossa kerrottuun rekisteriasioiden yhteyshenkilöön.

Tietosuojalauseke on päivitetty 1.6.2022.