Skip to content

Haluamme rohkaista erityisesti nuoria hakemaan kesätöistä kokemusta, joka voi kantaa yllättävänkin pitkälle.

Voisiko jokin tarjolla olevista kesätöistämme olla unelmaduunisi? Katso avoimet työpaikkamme ja hae heti sinua kiinnostavaa työtä! Meillä on nyt tarjolla runsaasti kesätöitä erityisesti ammattitaitoisille kuljettajille. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta ympäristöhuollosta tai jäteautoista, sillä tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen. Kiinnitämme paljon huomiota myös työturvallisuuteesi ja hyvinvointiisi.

Esimerkiksi jäteautonkuljettajan työn oppii vain tekemällä, ja jokin taika siinä on, sillä moni on jäänyt alalle yhden mukavan kesätyökokemuksen jälkeen. Katso tästä Remeo-kuski Laurin uratarina.

Nyt avoimena olevia kesätyöpaikkojamme:

 

Pakkaavan jäteauton kuljettajia: Heinola, Kouvola, Lahti, Vantaa

Pakkaavan jäteauton kuljettajan työ on itsenäistä mutta päiväsi sisältää myös asiakaskohtaamisia. Näitä töitä tehdessä tulet nähdyksi, joten vakiovarusteitasi ovat hymy ja reipas ote työntekoon. Varaudu myös eri-ikäisten ihailijoidesi huomionosoituksiin. Sinulla on C-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyys.

Vaihtolava-auton kuljettajia: Heinola, Kouvola, Lahti

Vaihtolava-auton kuljettajalla tulee olla CE-ajokortti, kuljettajan ammattilupa ja digipiirturikortti. Pätevyyksien lisäksi tarvitset myös kyvyn palvella asiakkaita ainakin suomeksi, auttavasti myös englanniksi. Reipas asenne ja huolellisuus katsotaan eduksesi.

Jäteautonkuljettajia: Vaasa

Vaasaan haemme C-ajokortin ja kuljettajan ammattiluvan sekä digipiirturikortin omaavaa, palveluhenkistä kuljettajaa. Voit olla vastavalmistunut kuljetusalan ammattilainen tai vanha konkari, tärkeintä on reipas ja palveluhenkinen asenteesi sekä halusi tehdä töitä satoi tai paistoi.

Hyviä töitä nuorille!

Remeo Oy on mukana kahdessa nuorten työllistymisen helpottamiseen tähtäävässä kampanjassa. Periksen unelmaduuni -kampanjassa kannustamme Radio Suomi POPista tutun Juha “Peris” Perälän kanssa nuoria tutustumaan ennakkoluulottomasti eri aloihin ja hakemaan omaa unelmaduuniaan. Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa olemme mukana takaamassa nuorille sopivia, laadukkaita kesätöitä ja hyviä työkokemuksia. 

Vastuullinen kesäduuni logo

Vastuullinen kesäduuni kiertotalouden parissa voi johtaa sinut jopa pysyvälle työuralle!

Takaisin listaukseen