Skip to content

Vierivä kivi ei sammaloidu, mutta tekevälle sattuu. Älä kuitenkaan piilota kynttilää vakan alle! Vaikkemme ehkä ole kaikki samasta puusta, olemme samassa veneessä kun taistelemme ilmastonmuutosta ja mikromuovien luontoon ja ravintoketjuumme leviämistä vastaan. Vanhat sanonnat pitävät yhä paikkansa monessa asiassa, vaikka maailma muuttuukin nopealla vauhdilla.

Elämme vierivien kivien maailmassa. Tarvitsemme kestävää kehitystä rummuttavia vaikuttajia, yritykset ja kuluttajat osallistavia toimintamalleja ja luonnon monimuotoisuutta suojelevaa politiikkaa. Ethän sinäkään halua mikromuovia ravintoketjuumme tai vahingoittamaan mitään elävää. Ja haluat torjua ilmastonmuutoksen pahimmat uhat ja kääntää muutoksen kestävän kehityksen suuntaan.

Kestävää uutta vuotta!

Me ympäristöhuollon ammattilaiset olemme kanssasi kestävän kehityksen edistämisen aitiopaikalla. Yhdessä osallistumme kaiken toiminnan A:an ja O:on eli tietoisuuden kasvattamiseen ja pyöritämme kiertotalouden moottoria eli materiaalien kierrätystä. Toivottakaamme toisillemme erinomaista kierrätysastetta uudelle vuodelle!

Aktiivista uutta vuotta!

Remeo Oy:n vihreästä joulupukista kuoriutui vuodessa ehta ilmastopukki, jolla on pokkaa esiintyä ilmastovaikuttajankin roolissa. Eihän pidä piilottaa kynttilää vakan alle, tuumaa pukkikin. Ilmastopukin ja Remeo Oy:n tavoitteena on edistää ympäristöystävällisiä kiertotalouden liiketoimintamalleja ja kestävän joulun tapoja esimerkiksi nostattamalla aineettomien joululahjojen suosiota. Ilmastopukille ja kaikille hänen kaltaisilleen ilmastovaikuttajille toivotamme aktiivista ja onnellista uutta vuotta 2020!

Turvallista uutta vuotta!

Ilmastokriisin aiheuttama ahdistus ei saa lamaannuttaa ketään, sillä jokaisella on tärkeä rooli ilmastonmuutoksen torjunnassa. Sanotaan, että tekevälle sattuu – mutta voisihan sattua hyvinkin? Yhtä tärkeää kuin ilmastoaktivismi on pitää huolta omasta ja toistemme turvallisuudesta. Esimerkiksi varomattomasta ilotulitteiden käytöstä syttyy Suomessa noin 70-100 tulipaloa joka uusi vuosi ja useat henkilöt saavat niistä silmä- ja palovammoja – sen lisäksi, että ilotulitteiden mukana luontoon päätyy tonnikaupalla haitallisia aineita ja pakkausjätettä. Yksi toimistopalo voi aiheuttaa valtavan takapakin pienen hiilijalanjäljen eteen ahkeroineen yrityksen kontolle. Yksikin tapaturma on liikaa. Juhlitaan siis yhdessä turvallista vuotta – kestävästi koko vuoden 2020 ajan!

Takaisin listaukseen