Skip to content

Newil&Bau on rakennuttaja, jonka tavoite on markkinoiden pienin hiilijalanjälki. Yrityksen tavoitteena on rakennuttaa asuntoja, kolmanneksen vähemmällä päästöillä kuin uudiskerrosasuntoja keskimäärin. Tähän kuvaan Remeo sopii erinomaisesti, sillä pystymme tarjoamaan markkinoiden parasta kierrätysastetta.

Remeon ja asiakkaamme Newil&Baun toiminnan keskiössä on luonnonvarojen säästäminen. Arvot kohtaavat Newil&Baun saneerauskohteessa Mannerheimintiellä. Kohteessa vanhasta toimistorakennuksesta tehdään asuntoja säästäen vanhaa ja kierrättämällä työmaalta syntyvät jätteet tehokkaasti. Niin kuin muunkin jätteen käsittelyssä, rakennus- ja purkujätteen käsittelyssä on tärkeää erotella jätteet toisistaan, jotta saadaan mahdollisimman korkea kierrätysaste. Remeon konsultatiivinen myynti ja kiertotalousasiantuntijamme auttavat asiakkaitamme löytämään tehokkaimmat kiertotalouden ratkaisut rakennystyömaan kierrätysasteen optimointiin parhaaksi mahdolliseksi. Ensisijainen vaihtoehto on syntypaikkalajittelu, mutta kuten Newil&Baun ahtaalla työmaalla keskustassa, sen toteuttaminen tehokkaasti ei aina ole mahdollista tilanpuutteen vuoksi.

Saneeraustyömaa

Newil&Baun työmaalta jätteet siirtokuormataan Remeon modernille käsittelylaitokselle. Laitos sijaitsee kiertotalousajattelun mukaisesti Vantaalla lähellä pääkaupunkiseudun suuria jätevirtoja. Kierrätyslaitoksella jätteet voidaan käsitellä ilman pitkiä kuljetusmatkoja, mikä vähentää logistiikan aiheuttamia päästöjä. Laitoksellamme jätteiden lajittelu pohjautuu älyteknologiaa käyttävään lajitteluprosessiin. Kahdella linjastolla jätevirrasta erotellaan betoni, metalli, muovi, muut alitteet ja puu. Modernin älyteknologian avulla tuotamme entistä puhtaampaa uusiomateriaalia suomalaisen teollisuuden tarpeisiin. Näin asiakkaamme Newil&Bau voi keskittyä missioonsa, kauniimman rakentamisen ja elämän puolesta.

Siirtokuormaus Remeo

Newil&Bau pähkinänkuoressa

  • Täysin suomalainen asunnonrakennuttaja
  • Rakennuttaa kerrostaloja ja saneeraa vanhoja rakennuksia ainutlaatuisiksi kaupunkikohteiksi kasvukeskuksissa
  • Tavoitteena markkinoiden pienin hiilijalanjälki, pyrkimys keskimäärin 250kg kevyempiin hiilidioksidipäästöihin per asunto
  • Yli 100 vuoden yhteenlaskettu kokemus rakennusalalta
  • Hankekanta 400M€
  • 16 henkilöä Newil&Bau tiimissä
  • Lue lisää https://newilbau.fi/
Newil & Bau